点评:Wat een waardeloze ervaring bij BoegaFun. Een kinderfeestje (knalfeest) geboekt, maar werkelijk alles ging mis. IJs op, paprika chips op, hoe kun je zo slecht voorbereid zijn?
Het lasergamen werd afgeraffeld en gehaast, zonder aandacht voor de kinderen. Eindresultaat... een teleurgesteld en verdrietig kind. Onacceptabel voor een kinderfeestje.
Daarna friet en poffertjes besteld. Friet kwam, maar was ijskoud. Poffertjes en sausjes voor de friet kwamen helemaal niet. Toen we hier iets van zeiden, werd het personeel ook nog eens chagrijnig.
Toen we nog een keer gingen klagen stond het personeel op hun telefoon in de keuken. Maar na 25 minuten kregen we nieuwe friet, keihard en niet te eten en nog steeds lauw tot koud.
Binnen was het bovendien ijskoud. Slechte service, slecht eten en nul organisatie.
Emmer waarmee de wc was gepoetst werd in het spoelbakje van het koffieapparaat weg geschud. Met de gebruite handschoen van de poetsbeurt werd vervolgens heet water door het apparaat gespoeld.
Vroeger was het fijn om te komen en alles top geregeld. alles klopte.
Dit was geld weggooien.
Nooit meer. Absoluut geen aanrader.
翻译:在BoegaFun的体验真是糟糕透了。我们预订了一个儿童派对(本来想好好玩玩),结果一切都乱了套。冰淇淋卖完了,辣椒薯片也卖完了——怎么能准备得这么不充分?
激光枪战环节匆匆忙忙,根本没人照顾孩子。结果……孩子失望又难过。这对于儿童派对来说简直不可接受。
之后我们点了薯条和迷你煎饼。薯条送来了,但是冰凉冰凉的。迷你煎饼和酱料根本没上。我们投诉之后,工作人员开始不耐烦。