Stedet er lidt af en parl, skov, have, museum og zoo på en gang.
Armand Bayou Nature Center的点评
点评:Skønt sted at tage hen på en dag med godt vejr.
De har flere ruter man kan gå. Den korte er lidt over 0,5 km. Mens den længste er ca. 2,5 km.
Turene tager dig igennem både prairie, skov og sump og vi så både egern, frø, skildpadder, bison, en lille slange og en alligator mor med en masse unger. Foruden en masse fugle, insekter og planter.
De har også en gammel farm fra omkring 1850 med en masse bygninger til. Desværre kan man ikke komme ind og se i den. Men de havde urtehave hvor vi kom i snak med en ældre dame som arbejdede der som frivillig nok. Hun var god til at få sønnen på 4 til at smage på næsten alt det de dyrker i urtehaven. Vi fik smagt på rosemarin, oregano, fennikel, chili og meget mere.
Det var helt klart højdepunktet ved vores besøg. De får dog kun 4/5, for lige ved siden af, havde de indhegningen med bison. Her forklarer de fint, at bison lever i store flokke. Men de havde kun 2 bison derinde. Det lidt skuffende at de så ikke selv lever op til dyrenes natur.
Men helt klart et besøg værd og ser i en ældre dame arbejde inde i urtehaven, så gå over og snak med hende. Meget lærerigt at smage på alt det de dyrker i haven.
翻译:天气好的时候,这里真是个好去处。
这里有好几条步道可以走。最短的一条只有0.5公里多一点,最长的则有2.5公里左右。
步道蜿蜒穿过草原、森林和沼泽,我们看到了松鼠、青蛙、乌龟、野牛、一条小蛇,还有一只带着很多小鳄鱼的母鳄鱼。此外,还有很多鸟类、昆虫和植物。
这里还有一个建于1850年左右的老农场,里面有很多建筑。可惜的是,农场不对外开放。不过,农场里有一个香草园,我们在那里和一位在园里做志愿者的老太太聊了聊。她很会哄她四岁的儿子尝遍园里种植的几乎所有东西。我们尝到了迷迭香、牛至、茴香、辣椒等等。
这绝对是我们此行的亮点。不过,因为隔壁就是野牛圈,所以只能给它四星(满分五星)。这里讲解得很清楚,野牛是群居动物。但这里只有两头野牛。有点令人失望的是,他们自身的表现并没有体现出野牛的天性。
不过,这里绝对值得一游。如果你看到一位老太太在香草园里劳作,不妨过去和她聊聊。品尝园里种植的各种香草,会很有教育意义。