点评:Çeşme’de Bir Gününüzü Kesinlikle Ayırın 🌊☀️
Fly-In Beach’e ailemizle gittik ve gerçekten çok keyif aldığımız, tekrar gitmek isteyeceğimiz yerlerden biri oldu. Daha girişten itibaren çalışanların ilgisi ve güler yüzü çok güzeldi.
Giriş için kişi başı 2.000 TL Yada 2500 tl ödedik ve bu tutarı içeride yeme-içme limiti olarak kullanabildik. Bu açıdan da oldukça memnun kaldık. Yediğimiz, içtiğimiz her şey çok lezzetli ve özenliydi. Özellikle kuzukulağı kokteyli efsaneydi! 🍹 Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Mekân son derece temiz, düzenli ve bakımlı. Deniz ise pırıl pırıl, tertemiz. 🌊 Suyu biraz soğuk ama soğuk ve ferah deniz sevenler için zaten mükemmel. Bizce Çeşme tatilinde en az bir gün kesinlikle ayrılabilecek bir yer.
Çocuklu aileler için de çok güzel bir seçenek. Su sporlarının olması büyük artı. Çocuklarla birlikte farklı aktiviteler yaptık, çok eğlendik ve günün nasıl geçtiğini anlamadık.
Kısacası; denizi, temizliği, hizmeti, yemekleri, içecekleri ve aktiviteleriyle bizim çok memnun kaldığımız bir beach oldu. Ailece harika bir gün geçirdik. ❤️
Çeşme’ye tekrar geldiğimizde kesinlikle yeniden uğrayacağımız yerlerden. 🌊☀️🍹
翻译:一定要在切什梅留出一天时间哦 🌊☀️
我们全家去了Fly-In Beach,那里真的让我们乐在其中,是我们以后还想再去的地方之一。从入口处开始,工作人员的热情与友善就让人感觉很棒。
入场费是每人2,000土耳其里拉,或者2,500土耳其里拉,这笔费用可在园区内作为餐饮消费额度使用。这一点也让我们非常满意。我们吃到的、喝到的每一样东西都美味可口且制作精良。尤其是熊耳草鸡尾酒,简直绝了!🍹 我强烈推荐大家来体验一下。
这里极其干净、整洁且维护得很好。海水清澈见底、一尘不染。🌊 水虽然有点凉,但对于喜欢清凉海水的朋友们来说再合适不过了。我们认为,在切什梅度假期间,绝对值得至少抽出一天时间来这里。
对于带孩子的家庭来说也是个非常好的选择。有各种水上运动项目更是加分项。我们和孩子一起参与了多种活动,玩得非常开心,完全没注意到一天是怎么过去的。
简而言之:这里的海水、整洁环境、服务以及美食……这里的饮品和活动都让我们非常满意。我们全家度过了一个很棒的一天。❤️