点评:Even wat tips dat je in 1x goed loopt: zoals je eerder leest bij een oude taverne starten (er staat een bord bij waar je erin moet lopen, dat bord is zichtbaar vanaf de weg naast de taverne). Let op: ze zijn er als je het pad inloopt bezig met een weg. Je loopt onder de nieuwe brug door (als je er onder kijkt zie je dat het kan) en je ziet dan gelijk een oude brug. Deze oude brug steek je NIET over. Gewoon de ‘droge rivier’ als richting aanhouden. Je ziet wel een ingesleten ‘geiten’ paadje en die gaat veel later over in een groot pad. Als je elke keer de ‘droge rivier’ volgt gaat het allemaal goed. Soms steek je hem over en dan weer terug. De eerste 2 km loop je er steeds parallel aan. Eerst grotendeels over een breed pad en later als je echt in de kloof bent over een mooi smal paadje ernaast. Op den duur houdt de bewegwijzering idd op maar gewoon in de ‘droge rivier’ blijven lopen (dat is het klim gedeelte van steen naar steen) dan komt alles goed. Wij hebben ook de groep gieren gezien, prachtig en erg mooie natuur!
Wij hebben ons boven laten afzetten en onder laten oppikken. Je kunt naar het dorp lopen aan het eind maar dan ben je nog wel 1,5 uur extra onderweg en die route is minder mooi.
Oh ja op het eind kom je onder een hoog viaduct door je ziet ijzeren betongaas, deze is met een touwtje te openen en kun je daarna weer sluiten.
Als je jezelf laat afzetten en ophalen dan kunnen oudere kinderen vanaf ong 10 jaar mee. Mits ze houden van klimmen en klouteren. Kleine kids zou ik niet aanraden omdat bij het laatste deel de rotsblokken hoog zijn om overheen te klimmen. Dus echte wandelschoenen aan is wel
aan te raden. Veel plezier!
翻译:以下几点提示可确保您一次成功:如前所述,从一家老酒馆出发(入口处有指示牌,从酒馆旁边的路上就能看到)。注意:入口处正在修路。您会从新桥下穿过(如果您往下看,就会发现可以穿过),然后立即看到一座老桥。请勿过桥。只需沿着“干涸的河床”方向走即可。您会看到一条被踩踏出来的“羊肠小道”,这条小道稍后会变成一条宽阔的大路。只要始终沿着“干涸的河床”走,就不会有问题。有时您会过河,然后再返回。最初的2公里,您需要沿着河床平行行走。起初大部分路段是一条宽阔的大路,之后,当您真正进入峡谷时,会沿着河床旁一条美丽的小路行走。最终,路标确实会消失,但只需继续沿着“干涸的河床”(也就是从一块石头到另一块石头的攀爬路段)走,一切都会顺利。我们还看到了那群秃鹫;真是太美了,大自然美得令人窒息!
我们选择在山顶下车,然后在山脚下接自己。你也可以步行到尽头的村庄,但这会多花一个半小时,而且那条路的风景不如山顶好。
对了,在山脚下你会经过一座高架桥;你会看到铁丝网。可以用一根小绳子打开,然后再关上。
如果你选择自己下车和接自己,大约10岁以上的大孩子也可以参加,前提是他们喜欢攀爬。我不建议小孩子参加,因为最后一段的巨石很高,需要攀爬。所以强烈建议穿合适的登山鞋。祝你玩得开心!