点评:In de meivakantie hier geweest, zo goed als geen wachttijden, fantastisch.
Wij verbleven bij Center Parcs, ik weet niet of ze altijd die deal hebben, maar toen wij er waren konden we de kaartjes op het park kopen en zodoende konden we hier tijdens ons verblijf zo vaak heen als we wilden. Zeker doen, want is echt een aanrader. Daarnaast kun je gewoon lopend van het park hier naartoe gaan. Onze dochter van zeven vond o.a de sky trail geweldig, ze heeft dan ook het gehele parcours twee keer gedaan. Onze zoon van 2 vond de ballenruimte geweldig.
Het is echt wetenschap met een knipoog, een soort attractiepark light, niet zwaar. Veel speelmogelijkheden voor de kinderen, vaak interactief.
Opvallend: je moet scannen bij aankomst maar daarna ook nog eens bij attracties. Dat lijkt wat overbodig. Bijzonder is dat je niet scant wanneer je het park verlaat. Zoals mijn partner juist opmerkte: hoe weet je dan of iedereen het park uit is bij eventuele calamiteiten? Opvallend om zo vaak overbodig te moeten scannen maar waar het belangrijk kan zijn dit niet te doen.
Onze dochter heeft het bij thuiskomst nog steeds over dit park, ze wil er opnieuw heen. Dat zegt genoeg.
翻译:我们在五月假期期间来过这里;几乎不用排队,真是太棒了。
我们住在Center Parcs度假村。我不知道他们是不是一直都有这个优惠,但我们去的时候,可以在度假村里买票,这样在入住期间就可以无限次畅玩。强烈推荐!而且,从度假村步行过来也很方便。我们七岁的女儿特别喜欢空中步道,她走了两遍全程。我们两岁的儿子则很喜欢球池。
这里真是一个充满趣味的科学乐园,轻松惬意,不会让人感到疲惫。孩子们有很多互动游戏可以选择。
需要注意的是:入园时需要扫描,游玩时又要扫描一次。这似乎有点多余。奇怪的是,离开度假村时居然不用扫描。正如我的伴侣刚才所说:万一发生紧急情况,怎么才能确保所有人都离开度假村呢?令人惊讶的是,我们不得不如此频繁地进行不必要的扫描,而有些时候,完全可以避免扫描。我们回家后,女儿还在谈论这个公园;她想再去一次。这足以说明一切。