点评:Incredible tour.
We hadden deze tour al geruime tijd vooraf geboekt en Carlos heeft steeds onze vragen beantwoord. Nu ontmoeten we hem in levende lijve en hij is een zeer vriendelijke en klantgericht man.
Enkele mensen van onze groep zijn al ouder en zij worden goed geholpen bij inscheping. De boot heeft twee verdiepingen en is voorzien van een zonnedoek. Daardoor heb je altijd de mogelijkheid om de schaduw op te zoeken.
De tour gaat onder andere naar het groene meer, langs het liefdes eilanden het Jacunda meer en we stoppen om te zwemmen in de Tapajos Rivier. Na het Pinadobal strand wordt de aandacht gericht op de rubber winning. Een hele industrie die langzaam verdwenen is. Bij het Maco strand wordt er gezorgd voor een lekkere picknick met vers fruit en een lekker drankje. Tijdens de tour is zowel op het beneden- als het bovendek iemand die alles vertelt. Het is echt een topteam dat zorgt voor de geweldige ambiance en laat zien dat een grotere groep toch de persoonlijke behandeling kan krijgen.
翻译:这是一次令人难忘的旅行。
我们提前很久就预订了这次旅行,卡洛斯总是耐心解答我们的疑问。现在我们终于见到了他本人,他非常友善,而且以客户为中心。
我们团里有些成员年纪较大,登船时他们也得到了很好的帮助。游船有两层甲板,并配备了遮阳篷,所以您总能找到阴凉的地方。
行程包括参观绿湖,途经爱情岛和雅昆达湖,并在塔帕若斯河停留游泳。离开皮纳多巴尔海滩后,行程重点转向橡胶矿开采,这是一个正在逐渐消失的产业。在马科海滩,我们会提供美味的野餐,包括新鲜水果和饮料。旅行期间,上下两层甲板上都有讲解员提供讲解服务。他们是一支非常优秀的团队,营造了绝佳的氛围,也证明了即使是人数较多的团队也能获得个性化的服务。