点评:Vandaag namen mijn 3 kinderen deel aan het hoogteparcours bij The Outsider in Oudenaarde, waarvoor ik €27 per persoon heb betaald.
Helaas wil ik mijn ontevredenheid uiten over deze activiteit. Op basis van de informatie en beelden op jullie website had ik de verwachting een touwenparcours in de bomen te doen, eventueel met ziplines. Op de startpagina wordt gesproken over “48 bruggen”, wat dit beeld nog versterkt. Pas wanneer men verder doorklikt, wordt duidelijk dat het om een klimtoren gaat.
Daarnaast wekken de foto’s op de startpagina en elders op de website sterk de indruk dat het parcours zich tussen de bomen bevindt, wat in werkelijkheid niet het geval is. Hierdoor ervaar ik de voorstelling als misleidend en niet in overeenstemming met wat ik redelijkerwijs mocht verwachten. Dit zou duidelijker als “klimtoren” vermeld moeten worden op de website.
Ook wil ik aangeven dat de prijs, in vergelijking met andere aanbieders, relatief hoog ligt, waardoor je een uitgebreider en gevarieerder (boom)parcours verwacht. De ervaring voldeed hier voor ons absoluut niet aan en was voor mijn tienerdochters bijzonder teleurstellend.
Bovendien wil ik meegeven dat de staat van het materiaal ons niet geruststelde. Het oogde op verschillende plaatsen oud en versleten, waardoor mijn kinderen zich niet veilig voelden tijdens de activiteit.
Ik heb hiervoor een klacht gestuurd waar nooit reactie op gekomen is.
翻译:今天,我的三个孩子参加了位于奥德纳尔德的“局外人”(The Outsider)高空绳索挑战项目,我为每人支付了27欧元。
很遗憾,我对这次活动非常不满意。根据你们网站上的信息和图片,我以为会体验树上绳索挑战,可能还会有滑索。首页上提到“48座桥”,这更加深了我的这种印象。只有点击进去之后,我才发现它其实是一个攀爬塔。
此外,首页和网站其他地方的照片都给人一种错觉,让人以为项目是在树林中进行的,但实际情况并非如此。因此,我认为你们的宣传具有误导性,与我的预期不符。你们应该在网站上更明确地说明这是一个“攀爬塔”。
我还想指出,与其他供应商相比,这个价格相对较高,让人不禁期待一个更丰富、更多样化的(树上)挑战项目。这次体验完全没有达到我们的预期,我的两个十几岁的女儿尤其感到失望。
此外,我想指出的是,设备的状况令人担忧。设备看起来老旧,多处磨损,让我的孩子们在活动过程中感到不安全。
我已就此投诉,但至今未收到任何回复。