点评:Jeg forventninger til denne heldagstur fra Panguitch til Torrey, men jeg anede ikke hvad der ventede. Første del fra Panguitch til Bryce var præget af røde sandstensklipper, fra Bryce til Tropic gik det ned ad med orangerøde farver på højre side (udkanten af Bryce). Turen fra Tropic til Escalante var præget af store hvid/gule klippeformationer. Fra Escalante til Bryce snoede vejen sig gennem et råt barskt landskab med flade bløde klipper som ender med en fantastisk udsigt ved the Hogback, hvorfra man kan se ned i Calf Creek Canyon. Fra Boulder til Torrey går det opad gennem skove og sletter. Undervejs er der nogle fantastiske udsigter ned mod Capitol Reef som reelt er slut destinationen. En tur hvor man ikke kan nå det hele på en dag.
翻译:我对从潘圭奇 (Panguitch) 到托里 (Torrey) 的一日游抱有很高的期望,但却完全不知道会遇到什么。从潘圭奇到布莱斯 (Bryce) 的第一段路程以红色砂岩峭壁为特色;从布莱斯到特罗皮克 (Tropic) 则是一路下坡,右侧(布莱斯峡谷边缘)呈现出橙红色的景色。从特罗皮克到埃斯卡兰特 (Escalante) 的路段则以巨大的白色/黄色岩层为特色。从埃斯卡兰特到布莱斯,道路蜿蜒穿过一片原始崎岖的地貌,两侧是平坦柔软的岩石,最终到达霍格巴克 (Hogback) 的壮丽景色,从那里可以俯瞰小牛溪峡谷 (Calf Creek Canyon)。从博尔德 (Boulder) 到托里,道路穿过森林和平原向上延伸。沿途可以欣赏到一些令人惊叹的景色,一直延伸到国会礁国家公园 (Capitol Reef),那里实际上是此行的终点。这是一次无法在一天内完成的旅行。