Leuk, maar de verre reis niet echt waard.
Wildlands Adventure Zoo Emmen的点评
点评:Wildlands is een relatief kleine dierentuin. Wij vonden de dierentuin vrij sfeerloos. En wij vonden het aantal verschillende dieren tegenvallen. Maar... de meeste van de soorten die er zijn, leven in grotere groepen en grotere verblijven dan in de meeste dierentuinen. Bij het inrichten van de verblijven is duidelijk goed nagedacht over het welzijn van de bewoners. Dat is voor ons HET grote pluspunt van Wildlands. Het 'adventure' gehalte viel ons erg tegen.
Er zijn heel veel 'restaurants' en verkooppunten van souvenirs. Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en er zijn veel toiletten.
Een duidelijk verbeterpunt vinden wij: plaats bij de ingang een groot bord met de tijden van de presentaties.
Als je niet ver van Emmen woont, is het wel een leuke dierentuin. Wij moesten 220 km enkele reis rijden. Achteraf gezien was dat te veel voor wat Wildlands te bieden heeft. Op kortere afstand zijn er veel dierentuinen die mooier zijn.
翻译:Wildlands是一家规模相对较小的动物园。我们认为这家动物园的氛围相当平淡,而且动物种类也少得令人失望。不过……这里的大多数动物种类都以比大多数动物园中更大的群体数量生活在更宽敞的围栏里。在围栏的设计上,显然充分考虑了动物的福祉。对我们来说,这正是Wildlands最大的优点。至于“冒险”元素,则让我们大失所望。这里有很多“餐厅”和纪念品销售点。公园内轮椅可无障碍通行,洗手间也很多。
我们认为一个明显的改进之处是:在入口处设置一个显示表演时间的大指示牌。
如果你住在离埃门不远的地方,这确实是个不错的动物园。我们单程需要驱车220公里。事后看来,对于Wildlands所能提供的内容而言,这段路程实在太远了。在更近的距离内,有很多更棒的动物园可供选择。