点评:Door de vele positieve reviews op Google reviews, besloten we een pizza te eten bij Pizza Sympa. Evenals vele andere bezoekers hadden wij een super fijne ervaring bij Pizza Sympa. De sfeer was ongelooflijk gemoedelijk, men deed alle moeite om in het Engels te communiceren met ons (waarbij de supervriendelijke gastvrouw ons in heel goed Engels te woord stond), we kregen zelfs leuke contacten met een aantal vaste bezoekers (omdat de pizzeria door vele mensen in de nabije omgeving dagelijks wordt bezocht) en last but not least was het eten GEWELDIG!!! We waren dusdanig onder de indruk, waardoor we op de laatste avond bewust nog een keer zijn teruggegaan. Ook toen weer een super ervaring gehad! Oftewel: fantastische pizza's (pizza Royale), supervriendelijk personeel én gasten, het persoonlijke contact staat hier centraal en men deed alle moeite om ons te verstaan. Daarnaast waren de prijzen ook nog eens heel goed. Een top ervaring dus! Hartelijke groet, Familie Bijl en Benarik, Nederland
翻译:由于Google评论上有很多正面评价,我们决定在Pizza Sympa吃披萨。和许多其他游客一样,我们在 Pizza Sympa 度过了一段美好的经历。气氛非常友好,他们尽一切努力用英语与我们交流(超级友好的女主人用非常流利的英语与我们交谈),我们甚至与许多常客建立了良好的联系(因为披萨店被许多人使用)人)。每天都会去附近地区)最后但并非最不重要的一点是食物太棒了!我们印象非常深刻,所以我们特意在最后一天晚上回去了。我们再次获得了很棒的体验!换句话说:美味的披萨(皇家披萨)、超级友好的员工和客人、个人接触是这里的核心,他们尽一切努力来了解我们。此外,价格也非常好。很棒的经历!谨致问候, 荷兰 Bijl 和 Benarik 一家