点评:We gingen enthousiast eten in een heel mooi kader en werden super bediend door super vriendelijk personeel maar de mosselen trokken op niets.
Wij hadden nog nooit zo'n kleine mosselen gezien en erger nog ze smaakten ook naar niets. Nochtans waren er overvloedig groenten aan toegevoegd, wij denken echter dat die gewoon achteraf er op worden gelegd. Als je mosselen-curry bestelt, krijg je gewone mosselen waarop achteraf een curry saus wordt opgelegd. De bediening was super lief en heeft ons ongenoegen ook correct aan de baas gemeld maar die vond het niet nodig van ons aan te spreken hoewel hij amper op 2 meter afstand stond te praten. neen erger nog, wij hoorden hem tegen andere mensen zeggen dat hij er niet kon aan doen dat de moselen klein uitvielen. iedereen die mosselen koopt weet dat je betaalt naargelang de groottte van de mosselen. Spijtig maar wij gaan hier normaal gezien niet meer terug eten.
翻译:我们热情地在一个非常好的环境中吃晚餐,超级友好的工作人员为我们服务,但贻贝什么都不是。
我们以前从未见过这么小的贻贝,更糟糕的是它们尝起来一点也不像。然而,其中添加了很多蔬菜,但我们认为它们只是后来才放上去的。如果你点贻贝咖喱,你会得到普通的贻贝,然后在上面涂上咖喱酱。服务超级贴心,也正确的向老板反映了我们的不快,但他认为没有必要和我们说话,虽然他在2米外勉强说话。不,更糟糕的是,我们听到他告诉其他人他无法控制贻贝很小的事实。任何买贻贝的人都知道你是根据贻贝的大小付钱的。很抱歉,我们通常不会再在这里吃饭。