点评:Wat een slechte service!!
Ik kom hier nooit meer
Ik vind de eigenaar en zijn vrouw verschrikkelijk!
Toen ik hier kwam was er een oudere dame van rond 90? Die nodig moest plassen en ging naar de wc blijkbaar mocht dat niet van de eigenaar en zn vrouw aangezien ze samen keihard op de deur bonkte en schreeuwde naar het oudere vrouwtje van ER UIT DIT IS GEEN OPENBAREN TOILET ERUIT! Ik vind echt enorm triest! Vrouw gaf aan dat ze het niet redden om naar beneden te gaan om te plassen maar daar werd geen gehoor aan gegeven wat meneer alleen maar te zeggen had was dat ze er uitmoest en hij geen zin had om de wc schoon temaken BELACHELIJK! Ik ben hierdoor weggegaan aangezien het ook wel even duurt voor dat ze aan je tafel komen met een zucht in de hoop dat je niet teveel besteld en snel weer oprot. Ik kom hier in iedergeval nooit meer! Ik vind dit absoluut geen service naar je klanten toe en ik mag hopen dat de eigenaar dit nooit zal meemaken zoals hij de klanten en zijn personeel behandeld.
翻译:服务太差劲了!!
我再也不来了。
我觉得这家店老板娘太差劲了!
我去的时候,看到一位90多岁的老太太?她想上厕所。老板娘和老板娘显然不让她进去,还猛敲门,对着老太太吼道:“出去!这不是公共厕所!出去!” 真是糟糕透了!老太太跟她说她下楼去不了,但根本没人理她。那位男士干脆说她得出去,他不想打扫厕所。简直荒唐!就因为这个,我离开了,因为他们要等很久才会到你桌边,我只能叹口气,祈祷你别点太多,赶紧走。我绝对再也不来了!我绝对不认为这是良好的客户服务,我希望店主永远不会遭遇他这样对待顾客和员工的方式。