点评:Berbat bir işletme. Tur ile gittik. Düğün salonu mu restoran mı anlayamadık. Tur ile gelen bizlere 6 kişilik 4 ard arda masa ayırmışlardı. Başka bir masaya oturma hakkımız yokmuş meğer. Yağmurlu ve soguk bir günde gittik. Buz gibi bir yer. Isınmak için hiçbir şey yoktu. Kapı açıktı. Donarak yemek yedik. İki kişiye lezzetsiz bir kuymak salata laz böreği mısır ekmeği vardı ve ana yemek olarak köfte, alabalık, tavuk seçenekleri sunuldu. 200 tl ödediğim yemek yerin en azından sıcak olmasını isterdim. Tur şirketleri de sanki kuymak vererek restoran bize güzellik yapmış gibi sundu. Halbuki yorumlarda herkese kitlenen bir fix oyunu imiş. Çalışanlar kaba. Servis iyi değil. Ortam buz gibi. Sizi o açık kapida o soğukta resmen yemek yemeğe zorladılar. Turla gelip toplu yapılan bir alışveriş için az bir para ödemedik. Aynı para ile daha iyi yerde yemek yemeyi tercih ederdim. Tek güzel tarafı manzarası fakat üşümekten hızlıca yemek yiyip kalkmaktan başka birsey yapmadık. Dışarda soğukta yemekten farksızdı. Hata orayı seçen tur şirketinde.bizi de mecbur bıraktılar. Asla tavsiye etmiyorum. Çünkü çalışanlar iyi niyetli değil.
翻译:一个体面的企业。我们跟团去了。我们分不清是婚宴厅还是饭店。他们为随团而来的我们预订了 4 张连续的桌子,供 6 人使用。事实证明我们没有权利坐在另一张桌子旁。我们在一个阴雨寒冷的日子去了。这是一个结冰的地方。没有什么可以热身的。门是开着的。我们吃的是冷冻的。两个人吃了一份无味的 kuymak 沙拉、laz 糕点和玉米面包,主菜是肉丸、鳟鱼和鸡肉。我希望我支付 200 TL 的地方至少温暖。旅游公司还介绍了这家餐厅,就好像它通过提供 kuymak 帮了我们一个忙。然而,这是一个修复游戏,在评论中锁定了所有人。员工很粗鲁。服务不好。气氛冰冷。他们强迫你在那个寒冷的时候在那扇敞开的门前正式吃饭。我们没有为随团购物的大量购物支付一点钱。同样的钱,我宁愿去更好的地方吃饭。唯一的好处就是风景,但是我们除了快餐和起床外没有做任何事情,因为寒冷。这就像在寒冷的外面吃饭。错在选那个地方的旅游公司,他们也逼着我们去。我从不推荐。因为员工不是好心的。