点评:Bozcaadaya 2 gün için arkadaşımla tatil yapmak için gittik. Bu tesisi ücreti mukabilinde denize girmek için beach hizmetinden yararlanmak için tercih ettik. Resmi tatil olan bir günü tercih ettiğimiz için aşırı bir yoğunluk mevcuttu, bize restoran kısmını kullanarak denize girebileceğimizi bu durumda şezlong ve şemsiye kullanımı yapmayacağımız için bizden beach giriş ücreti alınmayacağı belirtildi. Buna rağmen sipariş vermek istediğimiz garson böyle bir şeyin kesinlikle olmayacağını iki kahve içerek bütün günü burada değerlendiremeyeceğimizi, ilgili ücretin tesisten faydalanma ücreti olduğunu bize kaba bir üslupla belirtti. Daha sonra garsonun tavrını resepsiyona ilettiğimizde bizimle kibarca ilgilenip özür dilediler. Fakat buraya yazarak dikkat çekmek istediğim husus bize öncelikle resepsiyon tarafından ücret alınmayacağının söylenmesi sonrasında ise garson tarafından böyle bir şeyin mümkün olmadığının kaba bir üslupla iletilmesi oldu. Çünkü biz zaten ücreti karşılığında ilgili hizmetten yararlanmak istemiştik. Bunlara ek olarak tesiste bulunduğumuz süreç içerisinde soğuk kahve siparişi verdik ve gelen soğuk kahvelerin hayatınızda içebileceğiniz en kötü kahveler olduğu konusunda size garanti verebilirim. Sonrasında ise içecek ve patates kızartması sipariş ettik siparişlerimiz 1 saati aşkın bir süre gelmediği için iptal edip kalkmak zorunda kaldık. Burada resepsiyonda çalışan görevli arkadaşları kapsam dışı tutarak yaşadığımız diğer deneyimin çok kötü olduğunu belirterek kesinlikle denize girmek için burayı tercih etmemenizi tavsiye ederim.
翻译:我们和朋友一起去博兹贾阿达岛度过了两天的假期。我们选择这个设施是为了享受海滩服务并在海里游泳(收费)。由于我们选择的那天是公共假期,所以非常拥挤,我们被告知我们可以使用餐厅区游泳,在这种情况下,我们不会被收取海滩入场费,因为我们不会使用日光浴躺椅或。雨伞。 尽管如此,我们要点餐的服务员却很粗鲁地告诉我们,这样的事情绝对不会发生,我们不能在这里喝一整天咖啡,而且相关费用是使用费。设施。后来,当我们向前台反映服务员的态度时,他们礼貌地接待了我们,并道歉了。不过,我想在这里写下的一点是,我们首先被接待处告知不收费,然后服务员很粗鲁地告诉我们,这样的事情是不可能的。因为我们已经想通过付费从相关服务中受益。此外,我们在设施期间点了冷咖啡,我可以向您保证,我们收到的冷咖啡是您一生中喝过的最糟糕的咖啡。随后,我们点了饮料和薯条,但由于我们的订单超过1小时才到达,所以我们不得不取消并起床。除了这里接待处的工作人员之外,我想指出的是,我们的其他经历非常糟糕,我绝对建议您不要选择这个地方游泳。