点评:Det er et år siden jeg sist besøkte denne hyggelige bistroen i Flekkefjord. Og på det året har den gått fra å være en bra restaurant til en meget bra restaurant.
Beliggenheten er flott, rett ved kanalen/bryggen. Men uteserveringen er østvendt, så hvis maten skal nytes i sommersol bør man komme tidligere på kvelden.
Men restauranten var uansett nesten full da jeg kom, så det var bare ledige bord inne. En smilende servitør viste meg til bordet og gav meg menyen. Selv om det var hektisk fikk jeg bestilt i løpet av noen minutter, og maten kom etter et kvarter.
Jeg valgte ytrefilet, som viste seg å være et meget godt valgt. Medium rå biff er ikke lett å få til (jeg har vært på biffrestauranter som sliter) men denne var perfekt stekt.
Kelner glemte å spørre hvilken saus jeg ville ha og jeg fikk peppersaus. Da jeg påpekte det var bearnaisesaus på plass i løpet av to minutter. Jeg fikk da anledning til å prøve begge.
Jeg er ikke så glad i peppersaus og denne fikk meg heller ikke til å skifte mening. Bearnaisesausen derimot var meget god.
Av erfaring sparer jeg plass til kake når jeg besøker Promenade. De varierer fra gode til helt utrolige. Så det ble en kopp espresso og en liten bringebær/pistasj-kake servert med is og krem. Et lite kunstverk i seg selv, og den smakte nydelig.
Bortsett fra maten er det verd å nevne at alt her er rent og ryddig. Toalettene virket nyvasket da jeg ankom klokken åtte om kvelden. Det er åpent inn til kjøkkenet, og det så ut til at alt rent og på stell også der. Kelnerne er oppmerksomme, hyggelige og effektive.
Promenade har også to barer, og jeg så at det var et stort utvalg av cocktails. Dessverre kjørte jeg så jeg kan ikke uttale meg om smaken, men de så i hvert fall flotte ut.
Det er slett ikke noe å klage på her, så da blir det 5 stjerner denne gangen.
翻译:自从我上次访问弗莱克峡湾这家令人愉快的小酒馆以来已经有一年了。那一年它已经从一家不错的餐厅变成了一家非常好的餐厅。
位置很棒,就在运河/码头旁边。但室外座位是朝东的,所以如果你想在夏日的阳光下享受美食,你应该晚上早点来。
但无论如何,当我到达时,餐厅几乎已经满了,所以里面只有空桌子。一位微笑的服务员把我带到餐桌旁,给了我菜单。尽管很忙,我还是在几分钟之内就点了餐,十五分钟后食物就到了。
我选择了里脊肉,结果证明这是一个非常好的选择。中等大小的生牛排并不容易买到(我去过那些很难吃的牛排馆),但这一份做得非常完美。
服务员忘了问我要什么酱,我就点了辣椒酱。当我指出时,蛋黄酱在两分钟内就到位了。然后我就有机会尝试两者。
我不太喜欢辣椒酱,这个也没有改变我的想法。另一方面,蛋黄酱非常好。
根据经验,当我参观海滨长廊时,我会留出空间来吃蛋糕。它们的范围从好到绝对令人难以置信。所以有一杯浓缩咖啡和一个小覆盆子/开心果蛋糕,配上冰淇淋和奶油。本身就是一件小艺术品,而且味道很可爱。
除了食物之外,值得一提的是这里的一切都干净整洁。当我晚上八点到达时,厕所似乎刚洗过。厨房是开放式的,看起来一切都干净整洁。服务员细心、愉快、高效。
长廊还有两家酒吧,我看到有很多鸡尾酒可供选择。不幸的是我正在开车,所以我无法评论味道,但至少它们看起来很棒。