点评:Στις φετινές μας διακοπές, μείναμε σε ένα εξαιρετικό Ξενοδοχείο στο pegasus τον Αύγουστο ένα ευχάριστο περιβάλλον μια μοναδική εμπειρία για απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν το καλύτερο” Τα δωμάτια είναι πολύ ευρύχωρα έχουν όλες τις ανέσεις και λάμπουν από καθαριότητα
“Το προσωπικό ήταν φιλικό, εξυπηρετικό, πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσουν άμεσα σ ότι χρειαστήκαμε και να απαντήσουν σε όλες μας τις ερωτήσεις με χαμόγελο.”
Η Σοφία είναι καταπληκτική, άψογη, ευγενέστατη, επικοινωνιακή και πάντα έτοιμη να καλύψει όλες τις ανάγκες, με αγάπη και σεβασμό στα θέλω όλων των πελατών της. Είναι πάντα εκεί και με ιδιαίτερη φροντίδα και νοιάξιμο για να είναι όλοι χαρούμενοι κι ευχαριστημένοι και να βιώνουν ιδανικές διακοπές ! Ο ιδανικός άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!!!!!!!! κυριολεκτικά επαγγελματίας μας σκλάβωσε πραγματικά !!!!!!!!
“Συνολικά, η διαμονή μας ήταν άψογη και το συνιστούμε και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει για μια χαλαρωτική και ΌΜΟΡΦΗ εμπειρία.”
Ευχαριστούμε πολύ για όλα, περάσαμε υπέροχα! ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία. Θα επιστρέψουμε σίγουρα!”
翻译:今年的假期,我们八月份住在一家很棒的飞马酒店,环境宜人,为寻求最佳品质的挑剔客户提供独特的体验。”房间非常宽敞,设施齐全,干净整洁。
“工作人员很友好,乐于助人,总是愿意立即满足我们的需要,并微笑着回答我们所有的问题。”
索菲亚(Sophia)令人惊叹,无可挑剔,彬彬有礼,善于沟通,随时准备满足所有需求,并热爱和尊重所有客户的需求。他们始终在那里,给予特别的照顾和关心,让每个人都开心、满意,体验理想的假期!理想的人在正确的位置!!!!!!!字面意义上的专业人士真的奴役了我们!!!!!!!!!
“总的来说,我们的住宿体验完美无瑕,我们强烈推荐给任何寻求轻松而美好体验的人。”
非常感谢你们所做的一切,我们度过了愉快的时光!感谢你们的盛情款待。我们一定会回来的!”