点评:Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την επίσκεψη μου σε αυτό το ταβερνάκι μέτρια. Το φαγητό ήταν καλό μπορώ να πω, η ατμόσφαιρα παραδοσιακή και ο χώρος σχετικά καθαρός. Έως αυτό το σημείο τα χαρακτηριστικά του ακούγονται ικανοποιητικά, ωστόσο ένα βασικό αρνητικό στοιχείο του μαγαζιού είναι η συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα αρκετά για το αν θα γραψω αυτή την κριτική καθώς μίλησα στο ίδιο το προσωπικό για την συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας , παρόλα αυτά η απάντηση της σερβιτόρας ήταν απότομη και ειρωνική. Για να μην πολυλογώ λοιπόν, η ιδιοκτήτρια μίλησε με αγένεια και αρκετά εριστικά, γεγονός που με δυσαρέστησε καθώς εμείς ως παρέα είμασταν κάτι παραπάνω από ευγενικές και ευδιάθετες. Δυστυχώς , όταν η εργασία έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία και την επαφή με τον άνθρωπο , καλό θα ήταν να υπάρχει σεβασμός και από τις δυο πλευρές και μια στοιχειώδης ευγένεια. Λυπάμαι γιατί το μαγαζί έχει προοπτικές. Η ιδιοκτήτρια το χαλάει με την στάση της.
翻译:我可以将我对这家酒馆的访问描述为普通的。我可以说,食物很好,气氛很传统,而且地方相对干净。到目前为止,它的特点听起来令人满意,然而,该店的一个关键负面因素是店主的行为。事实是,当我与工作人员谈论店主的行为时,我考虑了很多是否要写这篇评论,然而,女服务员的回应却很突然且讽刺。所以,坦率地说,店主说话很粗鲁,而且很有争论性,这让我很不高兴,因为我们作为一个团体非常有礼貌和开朗。不幸的是,当工作直接与人沟通和接触有关时,双方互相尊重并保持基本的礼貌就更好了。我很抱歉,因为这家商店很有潜力。店主的态度把一切都毁了。