点评:De setting begon alvast goed. Ruime parking en moderne uitstraling aan de buitenkant zijn troeven.
Eens gezeten volgden de kaart, de vraag naar het aperitief, de amuse-bouche (die zeer lekker was) en de vraag voor het hoofdmenu elkaar in sneltempo op. We hadden niet bepaald een gevoel van rust of ontspanning.
We kregen vervolgens olijfolie, balsamico-azijn en witte balsamico-azijn als nevendressings, alle drie in spuitflessen met een vernevelaar op. Gezien een van beide tafelgenoten een verste steak-tartaar bestelde kwam ook Wourcester-sauce en Tabasco aan tafel. De olijfolie was reeds een jaar over datum, maar de witte balsamico-azijn sloeg werkelijk alles met een houdbaarheidsdatum die drie (jawel, drie) jaar verstreken was én waarbij er een dode mier in de dop zat. Toen wij dit doorgaven aan het personeel volgde iets wat op verbazing moest lijken, maar geen excuses of enige gêne. De desbetreffende fles werd meegenomen door het personeel en we kregen een ander exemplaar. Ditmaal eentje waarvan de houdbaarheidsdatum al van het etiket was gesleten. Het is voor interpretatie vatbaar. De vernevelaar van de olijfolie was al wat dichtgekoekt, met bij gebruik vetvlekken op mijn hemd tot gevolg.
Het voorgerecht kwam aan tafel. De Carpaccio was dusdanig koud (en ook het bord was ijzig koud dus deze kwam rechtstreeks uit de koelkast) dat de smaak uit de Foie Gras diende te komen. Het zalmvoorgerecht van mijn partner viel wel in de smaak
Bij het afruimen van het voorgerecht werden de aangebrachte wourcester-sauce en tabasco opnieuw meegenomen – en enkele seconden later teruggebracht. Communicatie is duidelijk een werkpuntje in de zaak. De gevraagde saignant-gebakken filet pur leek meer richting a point te gaan en de steak-tartaar was op geen enkele manier gekruid. Ook de presentatie van mayonaise bij de frietjes is een werkpuntje. Wanneer je om wat mayonaise vraag krijg je een spuitfles van Devos-Lemmens op tafel gesmeten. Kostprijs voor mayonaise: € 1. Een iets discreter potje met Mayonaise zou aangenamer geweest zijn voor de setting en tafelsfeer. De bediening was bij momenten aan de “brute kant” te benoemen.
Als klap op de vuurpijl vragen wij ons bij het eten 2 glazen witte wijn. Prijs op de kaart is benoemd aan € 5. Op de eindafrekening is daar zonder enige vermelding 20 cent per glas bijgeteld. Niet veel, maar principieel is dat echt not-done.
We hadden ons voorgenomen bij vertrek thuis om ruim te aperitieven, gevolgd door voor- en hoofdgerecht en een dessert als afsluiter. Diep teleurgesteld in de ervaring hebben we dat dessert wijselijk overgeslagen en ons thuis nog een zoetigheid genuttigd. Dan waren we in se zeker van de kwaliteit. Helaas, geen gemist schot maar alle pijlen naast de roos. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar.
翻译:环境一开始就很好。宽敞的停车位和现代的外观都是资产。
入座后,卡片、开胃酒、开胃小菜(非常美味)和主菜单的请求接连不断。我们并没有完全休息或放松的感觉。
然后我们得到了橄榄油、香醋和白香醋作为配菜,这三者都装在喷雾瓶中,并配有喷雾器。鉴于两位同桌其中一位点了最新鲜的鞑靼牛排,伍斯特酱和塔巴斯科辣酱也上桌了。橄榄油已经过期一年了,但白香醋确实打败了一切,它的保质期已经过去了三年(是的,三年),而且瓶盖里有一只死蚂蚁。当我们将此事传递给工作人员时,他们应该看起来很惊讶,但没有道歉或任何尴尬。有问题的瓶子被工作人员拿走了,我们又得到了另一份。这次,其中的最佳食用日期已经从标签上消失了。它可以进行解释。橄榄油的雾化器已经有点堵塞了,导致我的衬衫上有油渍。
开胃菜上桌了。生牛肉片太冷了(而且盘子是冰冷的,所以它是直接从冰箱里拿出来的),味道一定来自鹅肝。我伙伴的三文鱼开胃菜非常好吃
当清理开胃菜时,所涂的伍斯特酱和塔巴斯科辣酱再次被拿走 - 并在几秒钟后带回来。沟通显然是业务中的一个工作点。要求的炸菲力牛排似乎更切题,鞑靼牛排没有以任何方式调味。蛋黄酱搭配薯条的摆盘也是一个改进点。当你要一些蛋黄酱时,你会得到一个 Devos-Lemmens 的喷雾瓶扔在桌子上。蛋黄酱成本价:1 欧元。稍微谨慎一点的蛋黄酱罐对于环境和餐桌气氛来说会更令人愉快。这项服务有时是“残酷的”。
最重要的是,我们在晚餐时要了两杯白葡萄酒。卡上的价格定为 5 欧元。每杯 20 美分已添加到最终账单中,但未提及。不多,但原则上确实没有做到。
当我们离开家时,我们计划先喝一杯开胃酒,然后是开胃菜和主菜,最后是甜点。我们对这次经历深感失望,明智地跳过了甜点,在家里吃了另一种甜点。然后我们本身就对质量充满信心。不幸的是,没有射偏,但所有的箭都在靶心旁边。当然不值得我们重复。