Locatie Nieuwegein top, hoofdkantoor slecht qua doorgeven
Hajé hotel-restaurant Nieuwegein的点评
点评:We hebben van het restaurant Nieuwegein zelf echt een top ervaring. Tijdens reservering echter zijn er geen dingen door gegeven aan de locatie Nieuwegein. Wij vierde een belangrijke verjaardag, we wilde buiten in de schaduw zitten en er zou versierd worden en alles. Echter heeft het hoofdkantoor dit niet goed doorgegeven aan de locatie Nieuwegein.
Op locatie Nieuwegein zelf werden we erg goed behandeld en echt een duim omhoog voor jacqelien. Zij heeft er voor gezorgd dat toch versierd werd en heeft er alles aan gedaan om het goed te maken. Echt een top vrouw en wat een services! Super lief en meegaand, klantvriendelijk en hart voor haar werk! Wij zijn tevreden over de locatie Nieuwegein. Echter wel slechte ervaring met het reserveren via het algemene nummer (hoofdkantoor) dit moet echt verbeterd worden.
翻译:Nieuwegein 餐厅本身确实给我们带来了顶级的体验。然而,在预订期间,没有任何信息被传递到 Nieuwegein 地点。我们正在庆祝一个重要的生日,我们想坐在外面的阴凉处,那里会有装饰品和一切。然而,总部并没有将这一消息正确地传递给尼沃海恩地点。
在 Nieuwegein 店,我们受到了很好的待遇,并对 Jacqelien 竖起了大拇指。不管怎样,她确保它已经被装饰好,并尽一切努力把它做好。真的是一个顶级女人,服务也很棒!超级贴心、乐于助人,对客户友好,对工作充满热情!我们对 Nieuwegein 的位置感到满意。然而,通过通用号码(总部)预订的体验很糟糕,这确实需要改进。