点评:We kwamen aan met redelijk hoge verwachtingen, mede door de hoge reviews en door de relatief hoge prijzen van de gerechten (misschien ietwat naïef). Het viel op het begin al op dat het restaurant relatief leeg was, er waren een handjevol tafels bezet, terwijl het midden in de krokusvakantie was. Bij het bestellen van een fles wijn die we duidelijk aangaven, met prijs erbij, kregen we een compleet andere fles. Toevallig was deze fles ruim 45 euro duurder. Daarna was het voorgerecht prima, maar niet echt de prijs waard. Echter, is het hoofdgerecht veel erger. Een aantal kregen een steenkoude burger. Nadat we dit aangaven zijn de burgers teruggenomen, en kwamen ze een minuut later weer naar de tafel (met onze eigen snijtekens er nog in). Zelfs de plank eronder was plots warm, wat aantoonde dat het in de magnetron was gedaan. De andere gerechten waren erg matig, de schnitzel lag op een erg warm bord, maar was zelf koud. Dit, terwijl je er de hoofdprijs voor betaalt (30+ euro). Andere gerechten waren karig gevuld en even koud. Na dit aangegeven te hebben werd toegegeven dat de burgers in de magnetron zijn gedaan, en werden deze van de rekening gehaald. Toen we vroegen naar de rest werd ons de rug toegekeerd. Na een lange discussie is het hoofdgerecht van de rekening gehaald, maar werden we bij het betalen compleet genegeerd. Het bedrag werd ingevoerd en meer kwam er niet uit de 'restaurantmanager'. Uiteindelijk zijn we blij dat we niet hoefden te betalen voor de hoofdgerechten. Daarnaast is de bediening niets te verwijten, deze probeerden er het beste van te maken en waren de enige met excuses.
翻译:我们带着相当高的期望到达,部分原因是高评价和相对较高的菜肴价格(也许有些幼稚)。一开始很明显餐厅相对空荡荡的,几张桌子都被占用了,即使是在春假期间。当我们订购一瓶我们明确标明并包含价格的葡萄酒时,我们收到的是一瓶完全不同的葡萄酒。巧合的是,这瓶酒贵了45欧元多。在那之后,启动器很好,但不值这个价钱。但是,主菜要差得多。有些人得到了一个冰镇的汉堡。在我们指出这一点之后,汉堡被收回,一分钟后它们又回到了桌子上(上面还有我们自己的切痕)。就连下面的架子也突然变暖了,表明它是用微波炉加热过的。其他的菜很一般,炸肉排放在一个非常热的盘子里,但它本身是冷的。这个,当你为它支付主要价格(30+ 欧元)时。其他菜品稀少,同样冷。表明这一点后,承认汉堡是用微波炉加热的,然后就从账单上取下来了。当我们询问其余部分时,我们被拒之门外。经过长时间的讨论,主菜被取消了,但我们在付款时完全被忽略了。输入了金额,“餐厅经理”就再也没有了。最后,我们很高兴我们不必为主菜买单。此外,服务无可厚非,他们试图充分利用它,并且是唯一有借口的人。