点评:Mooi Hollands zomerweer dus buiten eten aan t water is dan heerlijk- helaas kwamen we bij Porterhouse aan t water in Weesp.
De flat ironsteak was een homp taai vlees die ook nog koud aan tafel kwam , net als de frites van zuid, het werd opgewarmd, mijn tafelgenoot had Thaise balletjes en uien ringen, met alioli, duidelijk niet zelfgemaakt. We bestelden wat brood, dat kwam met een schaaltje redelijke olijfolie en een klein bakje weer alioli.
De rare homp vlees was taai en de patat van zuyd ook niet echt fantastisch, ik denk dat frites van zuyd ingehaald is door eigen succes want dit is niet de eerste keer dat ik deze frites minder vind dan in t begin! Ook in de supermarkt te koop en dan ook niet zoals voorheen. Misschien een beter idee voor dit restaurant om zelf frites te maken en uien ringen en alioli? Dit was echt jammer van de calorieën en t geld! Het afbak broodje dat op tafel kwam was met een vies mes opengesneden en zat langs de sneden van het mes vol met een of andere rode sus, echt niet smakelijk - en ongeïnteresseerd zoals alles, hoezo zet je een luwe homp vlees op tafel met lauwe frites?
De bediening is jong en onervaren maar erg aardig en behulpzaam. Tot mijn verbazing zag ik op de rekening dat t broodje €7 !!!! Euro kost en dat de alioli ook nog apart berekend wordt.
Op de kaart staat dat het eten hier geïnspireerd is op Julius Jaspers, ik heb wel in zijn restaurant gegeten op de Ceintuurbaan in Amsterdam, in een ver verleden en dat was echt stukken beter.
Slechte ervaring, slechte kwaliteit vlees, frites misschien opnieuw opgebakken om ze warm te krijgen?
Geen aanrader deze plek helaas want de omgeving is mooi.
翻译:荷兰夏季的天气很美,所以在水上吃饭真是太棒了——不幸的是我们最后去了韦斯普的波特豪斯水上餐厅。
扁铁牛排是一大块坚韧的肉,上桌也是冷的,就像南方的薯条一样,是热热的,我的同桌有泰式肉丸和洋葱圈,还有蒜泥蛋黄酱,显然不是自制的。我们点了一些面包,里面还配有一碗合理的橄榄油和一小碗蒜泥蛋黄酱。
那块奇怪的肉很硬,Zuyd 的薯条也不是很好吃,我认为 Zuyd 的薯条已经被他们自己的成功所超越,因为这不是我第一次认为这些薯条比开始时要少!超市里也有卖,和以前不一样了。也许这家餐厅自己制作薯条、洋葱圈和蒜泥蛋黄酱更好?这对卡路里和金钱来说真是太可惜了!上桌的烤面包是用一把脏刀切开的,刀刃上沾满了某种红色的酱汁,真的不好吃——而且和其他东西一样无趣,你是什么意思你放了一个桌上不冷不热的大块肉和不冷不热的薯条?
服务人员很年轻,缺乏经验,但非常友善且乐于助人。令我惊讶的是,我在账单上看到三明治售价 7 欧元!!!!欧元成本和蒜泥蛋黄酱也是分开计算的。
菜单上写着这里的食物灵感来自朱利叶斯·雅斯贝尔斯 (Julius Jaspers),很久以前我曾在阿姆斯特丹 Ceintuurbaan 的他的餐厅吃过饭,那真的要好得多。
糟糕的经历,肉质量差,薯条可能会重新油炸以使其温暖?
不幸的是,我们不推荐这个地方,因为周围环境很漂亮。