点评:Ik ben nu in korte tijd 3x hier geweest. Twee keer voor een lunch en afgelopen week voor een drankje tijdens een fietstocht. Op het eten en drinken niks aan te merken. Op het merendeel van de bediening ook niet. Maar alle drie de keren heb ik mij enorm gestoord aan een ober (eigenaar, bedrijfsleider?). Heb me de twee vorige bezoekjes al verbaasd over deze meneer, maar afgelopen vrijdag is het toppunt bereikt: de vriend waarmee ik een bezoek bracht aan Nieuw Ehrenstein bestelde een alcoholvrij biertje. De ober wilde daarna al weglopen zonder te vragen wat ik wilde drinken. Dus ik riep snel: voor mij een kop koffie. Toen de ober de bestelling even later kwam brengen had hij twee alcoholvrije biertjes en een koffie op zijn dienblad, zette een van de biertjes op tafel en vroeg waar hij de andere neer moest zetten. Ik antwoordde dat ik een koffie had besteld. Ja die had hij ook bij, maar volgens de ober had mijn vriend twee alcoholvrije biertjes besteld. Dus ik zeg nee, dat klopt niet, waarop hij geïrriteerd "ja" zei en ik nogmaals 'nee" moest zeggen. Ik stelde hem de vraag waarom mijn vriend twee biertjes tegelijk zou bestellen en de ober antwoordde nog onvriendelijker als daarvoor "dat weet ik niet!" en nam zichtbaar gefrustreerd het tweede biertje weer mee, zonder wat te zeggen. Wij waren allebei verbouwereerd over wat er gebeurde. Dit kan toch niet in een nette horecagelegenheid? Voor mij een reden om hier nooit meer terug te gaan in ieder geval! De jonge serveersters zijn super leuk en vriendelijk en het eten en drinken is top, maar deze meneer moet echt een ander vak gaan kiezen, of in de leer gaan bij zijn jongere collega's!
翻译:我在短时间内已经来过这里 3 次了。两次午餐,上周骑自行车时喝了一杯。食物和饮料没什么可抱怨的。大多数控件也没有。但这三次我真的被服务员(老板、经理?)打扰了。 在前两次访问中,我已经对这位绅士感到惊讶,但上周五达到了顶峰:我拜访 Nieuw Ehrenstein 的朋友点了一杯无酒精啤酒。然后服务员就想走开,没有问我想喝什么。于是我赶紧喊道:给我一杯咖啡。稍后服务员送来订单时,他的托盘上放着两瓶无酒精啤酒和一杯咖啡,他将其中一瓶啤酒放在桌子上,并询问另一瓶放在哪里。我回答说我点了一杯咖啡。是的,他也有,但据服务员说,我的朋友点了两杯不含酒精的啤酒。所以我说不,那是不对的,他生气地说“是”,我不得不再次说“不”,我问他为什么我的朋友会同时点两瓶啤酒,服务员的回答比以前更不友好。 “我知道不行!”然后,显然很沮丧,什么也没说,我们都对所发生的事情感到惊讶,这对我来说是一个永远不会的理由。再次回到这里。年轻的女服务员非常友善,食物和饮料都很棒,但是这位先生真的应该选择不同的职业或向他的年轻同事学习!