点评:Minuten lang bij de entree staan te wachten, maar er komt niemand. Dus zelf maar de jas opgehangen en het restaurant ingelopen. Daar werd ik keurig ontvangen door een jonge gastheer. Uiteindelijk kwam de menukaart en werd het 3 gangen menu besteld met bijpassende wijnen.
De amuse werd helaas overgeslagen en na enige tijd kwam het voorgerecht, graved lax dat erg flauw en fantasieloos was. De zoete toon in de eerste 2 wijnen was niet mijn smaak, en de 2e wijn (riesling) geen match bij het gerecht.
De 1e wijn bij het hoofdgerecht was niet oké, normaal zou ik dan de sommelier aan tafel verwachten. Gelukkig kwam de jonge gastheer met een andere keuze die prima was.
Bijtgaar kun je over discussiëren, niet gaar is echter heel iets anders, een aardappel koken is geen hogere wiskunde voor nodig, net als een wortel. Helaas was het garnituur gewoon echt niet gaar. De hazenrugbiefstuk was ondanks dat hij dun gesneden was taai en de stoof droog. Mijn opmerking over het gerecht zou worden doorgegeven aan de keuken maar verder niets meer over gehoord.
Hierna 3 van formaat mooie stukjes kaas, helaas 2 stukjes nagenoeg identieke zachte koekaas, waarom niet een stukje harde kaas om ondanks maar 3 kazen voldoende variatie te hebben.
Tot slot een espresso van een bekend biermerk met bonbons. Dit is niet de verwachting die je hebt bij een zo statige en mooie zaak.
Helaas was er ook bij het verlaten van de zaak niemand om de jas aan te geven en afscheid te nemen. Als je dan €100 moet betalen voor 3 gangen vind ik de avond zwaar teleurstellend.
Alle lof voor de gastheer, die ondanks zijn gebrek aan kennis (jammer dat hij de wijnen die hij serveert niet geproefd heeft) zijn uiterste best doet.
Digitaal een keurig bericht gestuurd aan de maitre/sommelier waarop een zeer vreemde reactie terug kwam. Geen enkele inhoudelijke reactie maar de mededeling dat ik een kwal ben en niet meer naar het landgoed hoef te komen, beschamend.
翻译:在入口处等了几分钟,却没有人来。于是我把外套挂起来,走进了餐厅。在那里,我受到了一位年轻的主人的热情接待。最后菜单上来了,我们点了 3 道菜的菜单和相配的葡萄酒。
不幸的是,娱乐被跳过了,过了一段时间,开胃菜到了,很松懈,非常乏味且缺乏想象力。前两种葡萄酒的甜味不符合我的口味,第二种葡萄酒(雷司令)与菜肴不匹配。
主菜的第一杯酒不太好,通常我会期望侍酒师在餐桌上。幸运的是,年轻的主人想出了另一个不错的选择。
你可以讨论al dente,但未煮熟是完全不同的事情,煮土豆不需要火箭科学,就像胡萝卜一样。不幸的是,装饰真的没煮熟。尽管切成薄片,菲力牛排很硬,炖菜很干。我对这道菜的评论会被传递到厨房,但我再也没有听到任何关于它的消息。
之后是 3 块大小合适的奶酪,不幸的是 2 块几乎相同的软牛奶酪,为什么不一块硬奶酪来提供足够的品种,尽管只有 3 块奶酪。
最后是知名啤酒品牌的浓缩咖啡和巧克力。这不是您对如此庄严美丽的企业的期望。
不幸的是,当我们离开商店时,没有人递上外套并告别。如果你必须为 3 道菜支付 100 欧元,我觉得这个晚上非常令人失望。
所有的赞美都归功于主人,尽管他缺乏知识(遗憾的是他没有品尝他提供的葡萄酒),但他还是尽了最大的努力。
一条简洁的信息以数字方式发送给领班/侍酒师,但收到了非常奇怪的回应。没有实质性回应,却声明我是水母,不用再来庄园了,丢人了。