点评:We hebben een plek gevonden waar je kan dineren zoals het hoort. We werden keurig ontvangen en gevraagd of we binnen of buiten wilden plaatsnemen, met als mededeling dat wij later gewoon binnen konden plaats nemen als wij dat wilden. Let op: Er wordt dus geen massa ontvangst gedaan, maar echte focus op de gast zijn wens.
Het diner. De pruiverij vooraf wat leuk is als shared dining en de lams en tournedos waren werkelijk verrukkelijk. Een goede verhouding groente en vlees wat zeer vooruitstrevend is.
Als dessert hadden we de passievrucht sorbet en de crème brullee welke ook goed waren.
Daarbij ziet het restaurant er keurig verzorgd uit met een fijne ambiance en goede stoelen. Alleen de toiletten zijn een beetje verouderd.
Als laatste willen wij een compliment geven aan de bediening. In een drukke zaak met z’n tweeën zowel binnen als buiten zonder problemen laten verlopen vinden wij erg knap en bovendien getuige van goede leiding. Chapeau!
De prijzen zijn hoger voor de regio, maar de ervaring en smaak maken dat meer dan terecht waar. Dit is zeker een restaurant waar wij graag terugkomen en iedereen dit moet proberen.
翻译:我们已经找到了一个可以让您正常用餐的地方。我们受到了很好的欢迎,并询问我们是否想坐在里面还是外面,并宣布如果我们愿意,我们可以稍后在里面坐下。请注意:没有大规模接待,而是真正关注客人的愿望。
晚餐。提前品尝,作为共享用餐很不错,羊肉和图尼多真的很美味。蔬菜和肉类的比例很好,非常进步。
甜点我们吃了百香果冰糕和焦糖布丁,也很不错。