点评:Ik schreef na onze Kerst ervaring bij Mangee, ´voor herhaling vatbaar´, welnu de herhaling heeft plaatsgevonden en alweer een zeer vriendelijke ontvangst, top bediening, en een heerlijke lunch. we waren met 4 en bestelden allen hetzelfde het lunchmenu van die dag. Heerlijk voorgerecht, Rundstartaar op Italiaanse wijze, zo lekker dan sliptongetjes, perfect gebakken met zelfgemaakte frieten. Dan verschillende nagerechten, wafel met slagroom, dame blanche, een perentaartje en schrijver dezes een aardbeien met vanille-ijs en slagroom. Niets, echt niets op aan te merken. Conclusie, mede door de de gezellige sfeer, de fijne, stresslose, soepele bediening, het mooie terras met prachtig uitzicht, we moeten hier vaker gaan lunchen.
Mede omdat het lunchmenu wekelijks veranderd wordt. de mooie inrichting en de uber-vriendelijke bediening en ook nog eens voor alleszins redelijke prijs. Tot ziens, Mangee!
翻译:在我们在 Mangee 的圣诞节经历之后,我写道,“值得重复”,现在重复已经发生了,并且再次受到非常友好的欢迎、顶级的服务和美味的午餐。我们有 4 个人,那天我们都点了相同的午餐菜单。美味的开胃菜,意式鞑靼牛肉,比鳀鱼还好吃,搭配自制薯条完美烹制。然后是各种甜点,华夫饼配鲜奶油,Dame Blanche,梨馅饼和这位作家,草莓配香草冰淇淋和鲜奶油。没什么,真的没什么可抱怨的。结论,部分原因是舒适的氛围、美好、无压力、顺利的服务、美丽的露台和美丽的景色,我们应该经常在这里吃午餐。
部分原因是午餐菜单每周更换。美丽的装饰和超级友好的服务以及完全合理的价格。很快再见,曼吉!