点评:Tijdens dagje zee deze zaak uitgekozen voor een hapje en drankje. Mooie ruime strandterras op betontegels. Maar daar stopt het positieve.
Hoofdzakelijk Franstalig, puberend, en asociaal personeel, rondlopend als kip zonder kop.
We bestelden twee streekbieren en een "butcher plate" . De kaart vermeldde hiervoor 5 uitgelezen vleessoorten, het werden 4 goedkope charcuteriesoortjes en een klein potje smout. Voor 19,5 euro is dit wel heel duur. De bestelling liet ook bijna half uur op zich wachten..
Hebben wel wat ervaring met dit soort plankjes, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt, en al helemaal niet tegen deze prijs. Omdat we al poos, door het wachten, met lege glazen zaten vroegen we daarna nog 2 pilsjes, de glazen kwamen op zijn engels tot op 1cm van de rand gevuld en zonder schuim.
Betalen lukte ook al niet, "onze" kelner mompelde in het Frans iets over collega, maar plots was niemand nog collega, moesten uiteindelijk smeken om te mogen betalen zodat wij de frustratie achter ons konden laten.
Jammer van het resultaat ondanks de mooie uitstraling, zal een typische toeristenlocatie zijn zeker, vlug geldgewin zonder meer. Maar voor ons ook "NOOIT MEER"
翻译:我们选择这家餐厅,想在海滩玩一天后吃点东西喝点东西。它有一个宽敞漂亮的水泥地海滩露台。不过优点也就到此为止了。
服务员大多讲法语,都是些青少年,不爱交际,像无头苍蝇一样四处乱窜。
我们点了两杯当地啤酒和一份“肉铺拼盘”。菜单上列着五种精选肉类,结果却是四份便宜的熟食拼盘和一小罐猪油。19.50欧元的价格相当昂贵。我们的订单也等了将近半个小时才上桌。
我们吃过这类拼盘,但从未遇到过这种情况,尤其是在这个价位。因为我们的杯子空着坐了一会儿,所以我们又要了两杯啤酒。像往常一样,杯子里的啤酒已经装满,杯口不到1厘米,而且没有任何泡沫。而且也没办法付钱。 “我们的”服务员用法语咕哝了几句关于同事的话,但突然之间,我们俩就都不是同事了。最后我们不得不乞求付钱,好让自己的沮丧抛诸脑后。
虽然外观漂亮,但结果却令人遗憾。这肯定是个典型的旅游胜地,肯定能赚快钱。但对我们来说,“再也不来了”。