点评:Wij huurden een quad en buggy bij een verhuurbedrijf dat verbonden is aan dit hotel. De voertuigen waren in slechte staat: geen werkende snelheidsmeter of brandstofmeter, scherpe tie-wraps en kapotte deuren. Ze hielden onze originele ID’s en rijbewijzen in, wat illegaal is.
Na een ernstig ongeluk (niet onze schuld) kregen we geen hulp, en de eigenaar ontkende problemen met de quad. Toen we onze ID’s terug wilden, eisten ze eerst €2.000. Later verschenen er vier mannen in ons hotel om ons te intimideren en te bedreigen dat wij gearresteerd zouden worden als wij de politie zouden bellen.
We waren gewond, in een vreemd land, en voelden ons ernstig onveilig. Uiteindelijk betaalden we onder dwang €1.100 cash om onze documenten terug te krijgen. Dit is geen betrouwbaar bedrijf, maar een gevaarlijke en agressieve organisatie die toeristen misbruikt.
Huur hier absoluut geen voertuigen.
翻译:我们从这家酒店旗下的租赁公司租了一辆四轮摩托车和一辆越野车。车况很差:车速表和油量表都坏了,扎带锋利,车门也坏了。他们扣押了我们的身份证和驾照原件,这是违法的。
在一场严重的事故(不是我们的错)之后,我们没有得到任何帮助,车主也否认四轮摩托车存在任何问题。当我们想要回身份证时,他们先是索要了2000欧元。后来,四个男人来到我们酒店恐吓我们,威胁说如果我们报警就会被逮捕。
我们在异国他乡受伤,感觉非常不安全。最后,我们被迫支付1100欧元现金才拿回我们的证件。这家公司不值得信赖,而是一个危险且咄咄逼人的组织,专门虐待游客。
任何情况下都不要在这里租车。