点评:Wisselend gevoel.
Laten we beginnen bij het knelpunt: de prijs-kwaliteitverhouding is scheef. De accommodatie heeft zeker charme en een klassieke uitstraling, mooie tuin, maar het voelt alsof er weinig moeite wordt gedaan om het echt aantrekkelijk te maken. Het ontbreekt aan sfeer en aandacht.
Wat wij misten was een warm welkom — een drankje bij aankomst, een kort praatje over het hotel, de faciliteiten, hoe laat ontbijt of gewoon interesse in hoe je reis is verlopen. Kleine dingen maken het verschil. Denk aan wat meer bezieling en beleving: personeel dat met plezier drankjes serveert in de tuin, een vleugje muziek, en vooral: meer cachet door gastvrijheid en service.
De kamer zelf was prima, daar niets op aan te merken ( behalve de douche en de instant koffie). Het ontbijt vonden we weinig bijzonder, net als de service. En dan blijft toch de prijs over, die wringt.
Het plaatsje zelf? Leuk, ligt centraal en is pittoresk. Veelal oudere bezoekers. Eten in het hotelrestaurant hebben wij niet gedaan. Culinaire alternatieven zijn er genoeg in het dorp en die zijn erg goed bevallen.
Onze tips: sla het ontbijt en diner over, en betaal niet voor parkeren — dat kan in het hele dorp kosteloos.( i.p.v. dat hotel geld vraagt)
We geven het een 7, vooral omdat het een authentiek Frans gevoel heeft. Leuk als tussenstop, of als er aan de kust niets meer te vinden is — maar verwacht geen bijzondere ervaring voor de prijs.
翻译:百感交集。
先说说关键点:性价比不高。住宿环境确实魅力十足,古典雅致,还有个美丽的花园,但感觉好像没怎么用心打造,缺乏氛围和关注。
我们缺少的是热情的欢迎——抵达时喝一杯,简短地聊聊酒店、设施、早餐时间,或者只是关心一下你的旅行体验。细节决定成败。想想看,如果能多一点热情和体验就好了:员工们在花园里热情地提供饮料,播放点音乐,最重要的是:通过热情好客和服务,提升酒店声望。
房间本身还不错,没什么可抱怨的(除了淋浴和速溶咖啡)。我们觉得早餐很平淡,服务也一样。然后是价格,这有点让人心疼。
小镇本身?很漂亮,地处中心,风景如画。大多数游客年纪较大。我们没有在酒店餐厅用餐。村里有很多美食选择,我们非常喜欢。