点评:Orka Lotus Beach Hotel’de geçirdiğimiz tatil, tam anlamıyla beklentilerimizin ötesindeydi. Kız arkadaşlarımla birlikte geldik ama o kadar memnun kaldım ki, bir dahaki sefere mutlaka çocuklarımla da gelmeyi planlıyorum. Otel, büyük kapasitesine rağmen ne yemek saatlerinde ne de sahilde kalabalık hissi yaratmıyor; oldukça ferah ve huzurlu bir ortam sunuyor.
Yemekler hem çeşit hem de lezzet açısından harikaydı. Her öğün özenle hazırlanmış, taze ve lezzetliydi. Sahili tertemiz, denizi ise adeta bir tablo gibi… Doğayla iç içe bu atmosferde dinlenmek gerçekten iyi geldi.
Tüm personel çok nazik, güler yüzlü ve yardımseverdi. Ancak özellikle Cemal Bey’e ayrı bir parantez açmak isterim. Her an ilgili, hızlı ve içten yaklaşımıyla tatilimizi daha da keyifli hale getirdi. Böylesine profesyonel ve sıcak kanlı bir çalışanla karşılaşmak büyük bir şanstı. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
Orka Lotus Beach Hotel’i gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. Hem arkadaşlarla hem aileyle gidilebilecek, kaliteli bir tatil için mükemmel bir adres!
翻译:我们在奥尔卡莲花海滩酒店的假期完全超出了我们的预期。我和闺蜜一起来的,但非常满意,下次我一定会带孩子们一起来。虽然酒店容量很大,但在用餐时间和海滩上却不会感觉拥挤;它提供了宽敞而宁静的氛围。
食物种类丰富,味道鲜美。每道菜都精心烹制,新鲜美味。海滩纯净无瑕,大海宛如一幅画。在这种被大自然环绕的氛围中放松身心,真是一种幸福。
所有员工都非常友善、友好、乐于助人。我特别想感谢杰马尔先生。他周到、迅速、真诚的服务让我们的假期更加愉快。能够遇到如此专业、热情的员工真是太好了。再次感谢他。