Steakhouse Sisi – een moderne verrassing met karakter en klasse
Oliver's Steak Bar, Sissi, Crete的点评
点评:Steakhouse Sisi – een moderne verrassing met karakter en klasse”
Wat een ontdekking! Het nieuwe steakhouse van dezelfde eigenaar als Taverne Amelia is een totaal andere ervaring – en juist daarom zo de moeite waard. Hier geen traditionele Griekse stijl, maar een strak en modern interieur met een relaxte sfeer, uitzicht op zee en een menukaart die vleesliefhebbers doet watertanden.
Vanaf het moment dat je binnenkomt, zie je dat alles klopt. Een open en stijlvolle inrichting, een indrukwekkende dry aged meat-kast, en een keuken die draait om kwaliteit en pure smaak. Dit is geen doorsnee grillrestaurant – dit is een plek waar vlees serieus genomen wordt.
We genoten van echte grote stukken vlees, perfect bereid, met zorg gepresenteerd. Denk aan sappige burgers, malse entrecotes en creatieve bijgerechten die nét dat beetje extra geven. En ja, de cocktails zijn hier ook top – stijlvol, smaakvol en heerlijk bij zonsondergang.
Het personeel is vriendelijk, neemt de tijd voor een praatje en weet precies wat ze serveren. Dat geeft vertrouwen én sfeer. En dan het uitzicht… Wauw. Je zit letterlijk te dineren met de zon die langzaam in de zee zakt – mooier wordt het niet.
Wat ons betreft is dit nieuwe steakhouse een schot in de roos. Moderne klasse, pure smaken en die vertrouwde gastvrijheid die we al kenden van Amelia. Een must-visit als je in Sisi bent!
翻译:Sisi 牛排馆——充满个性与格调的现代惊喜
惊喜连连!这家新开的牛排馆与 Taverne Amelia 同属一个家族,为您带来截然不同的体验——而这正是它如此值得一去的原因。这里没有传统的希腊风格,而是时尚现代的室内装潢,氛围轻松惬意,坐拥海景,菜单更是让肉食爱好者垂涎欲滴。
从踏入的那一刻起,一切都完美无缺。开放式的时尚设计,令人印象深刻的干式熟成肉类橱柜,以及以品质和纯正风味为核心的厨房。这可不是普通的烧烤餐厅——这里对待肉类的态度非常认真。
我们享用了大块的肉,烹饪得恰到好处,摆盘也非常精致。想想多汁的汉堡、鲜嫩的牛排,以及创意十足的配菜,更添一份惊喜。当然,鸡尾酒也是一流的——时尚、美味,在日落时分更是令人垂涎欲滴。
工作人员热情友好,乐于交谈,并且对所提供的菜肴了如指掌。这让人充满自信,也营造出一种氛围。再说说这美景……哇!简直是在和阳光一起用餐,缓缓沉入海中——没有比这更美妙的了。
在我们看来,这家新开的牛排馆绝对物超所值。现代的格调、纯正的口味,以及我们从Amelia那里学到的那种熟悉的热情好客。如果你在西西,一定要来这里!