点评:Vre-se-lijk! Brutale bediening, werden geholpen door een vriendelijke jongen deze avond. Na een vraag waar hij geen antwoord op te reageren kwam er een klein meisje aan tafel wat zich voorstelde als de manager. Ze kwam niet erg geloofwaardig over. Vervolgens heeft zij de bestelling aangenomen inclusief allergieën. Toen het eten werd geserveerd hebben wij gevraagd of er 100% zeker rekening was gehouden met de coeliakie en koemelk allergie omdat wij twijfelden, waarop het meisje volmondig ja heeft gezegd, daarbij komt nog dat het eten smaakloos, vet en niet vers smaakte. Uiteindelijk bleek dit niet zo te zijn en ben ik bij de huisartsenpost beland. Na eerder mails die ik heb verzonden aan Maggie Blue en het uitblijven van een reactie heb ik besloten om toch een review hier te posten en andere mensen te waarschuwen. Voor ons dus de laatste keer Maggie Blue. De zaak heeft een perfecte uitstraling maar laat de laatste jaren veel steken vallen.
翻译:可怕!今晚,一个友好的男孩帮助了残酷的服务。在他没有回答一个问题后,一个小女孩走到桌边,介绍自己是经理。她看起来不太可信。然后她接受了包括过敏在内的订单。上菜时,我们因为怀疑而询问是否100%考虑了乳糜泻和牛奶过敏,女孩说是的,并补充说食物味道淡,油腻,不新鲜。最终事实证明情况并非如此,我最终来到了医生的办公室。在我之前向 Maggie Blue 发送电子邮件但没有得到回复后,我决定在这里发表评论并警告其他人。所以我们最后一次是 Maggie Blue。该企业外表完美,但近年来却犯了很多错误。