点评:Wauw!
Sinds het seizoen van 2024 is SPOT een nieuwe weg ingeslagen. Een compleet vernieuwd menu waardoor het nu ook mogelijk is lekker te lunchen en te dineren met kwalitatieve etenswaren.
Sinds dit seizoen ook een prachtige nieuwe overkapping waar we in de vroege maanden nog lekkere warm kunnen genieten van een drankje.
Het is geen typisch terras waar een "ober" je drankjes komt opnemen. Je loopt op elk moment dat je zelf wilt gewoon naar de bar en betaald dasr meteen voor je drankjes. Super handig als je met grotere groepen bent, dan kan iedereen zijn eigen tempo bepalen en zit je niet met het probleem wie er moet betalen aan het eind van de avond.
Het personeel is super vriendelijk en altijd in voor een gezellig praatje, mits je ze kan herkennen, werkkleding hebben ze niet allemaal, dus soms weet je niet of het nou een klant is die de glazen komt halen een een vriendelijke medewerker.
De sfeer rond SPOT is super gezellig. Voor jong en oud altijd wel iets te beleven. De muziek is nooit te hard en er zijn genoeg zitplaatsen aan picknicktafels of mooie loungebanken, lekker in het zonnetje. Naast SPOT ligt een mooi skatepark, basketbal baan en iets van een "freerun" parkour. Je kunt de Kids dus gewoon meenemen en laten spelen terwijl jij geniet van een drankje!
Met de verschillende evenementen die SPOT zelf organiseert is er altijd wel wat leuks. Ik hoop wel dat dit seizoen de bier bingo terug komt, dat was mijn favoriet!
翻译:哇!
2024赛季以来,SPOT走出了一条新路。全新菜单,让您可以享受美味的午餐和晚餐以及高品质的食物。
从这个季节开始,我们还拥有了一个美丽的新天篷,我们可以在最初的几个月里享受美味的热饮。
这不是一个典型的“服务员”来给你拿饮料的露台。您可以随时步行到酒吧并立即支付饮料费用。如果您有较大的团体,则超级有用,每个人都可以设定自己的节奏,您不必担心晚上结束时谁必须付钱。
工作人员非常友好,只要你能认出他们,他们总是很乐意聊天。并非所有人都穿着工作服,所以有时你不知道是来拿眼镜的顾客还是友好的员工。
SPOT 周围的气氛非常舒适。总有适合年轻人和老年人的活动。音乐永远不会太大声,野餐桌旁有足够的座位或漂亮的休闲沙发,可以享受阳光。 SPOT 旁边有一个漂亮的滑板公园、篮球场和类似“自由奔跑”跑酷的设施。所以你可以带上孩子,让他们一边喝酒一边玩耍!
SPOT 自己组织的各种活动总有一些有趣的事情。我希望啤酒宾果游戏在这个季节回归,那是我的最爱!