点评:Her har vi vært mange ganger før de fire årene som vi har feriert i Can Picafort. Vi har vært veldig fornøyd med drikke, god dessert, den fine utsikten fra gaten og de deilige stolene. Denne gangen ble det en nedtur - da vi for første gang bestilte mat. Pepperoni - pizzaen kom uten pepperoni og etter å ha smakt på den, returnerte vi den til kjøkkenet. Etter en stund fikk vi ikke en ny pizza - den samme kom tilbake. Oppvarmet med pepperoni på toppen. Den var nå hard som knekkebrød. Vi ba om regninga, fortalte at den var uspiselig og det ikke gikk an å betale for noe slikt. Regninga kom, men med bare 50% reduksjon på pizzaen. Vi hadde jo spist av den, var argumentasjonen.
Umulig å diskutere med en kelner som ikke kunne snakke engelsk og vi kan ikke snakke spansk.
Det går an å ha en dårlig dag på jobb - så hadde drikke og pizza blitt gratis, da hadde poengsummen vært topp. Alle kan gjøre feil - vi kommer derfor tilbake neste gang til de gode stolene.
翻译:在我们在坎皮卡福特度假的四年之前,我们已经来过这里很多次了。我们对饮料、美味的甜点、美丽的街道景色和美味的椅子感到非常满意。这次遇到了挫折 - 当我们第一次点食物时。意大利辣香肠 - 披萨上来时没有意大利辣香肠,尝过之后,我们把它放回了厨房。过了一会儿,我们没有再得到另一个披萨——同样的披萨又回来了。上面放意大利辣香肠加热。现在已经硬得像面包屑了。我们索要账单,被告知这是不可食用的,而且不可能支付类似的费用。账单来了,但披萨只打了 50% 的折扣。我们已经吃了它,这是争论。
不可能与不会说英语的服务员讨论,我们也不会说西班牙语。
工作中可能会遇到糟糕的一天 - 那么饮料和披萨就会免费,那么分数就会最高。每个人都会犯错误 - 因此我们下次会回到好椅子上。