点评:Een zeer net huis. De gasvrouw is heel erg precies. Je mag niet met je schoenen naar binnen, okey, maar om dan de huissokken te moeten dragen vonden we wat erg overdreven. Ook mijn wandelschoenen van €345,- laat ik niet buiten staan in een onaf gesloten ruimte, diefstal gebeurd overal. De host ontkende dat😞.
Over al hangen briefjes met do’s en don’t … ook in de badkamer… heel erg overdreven.
De keuken is ook keurig, de voorraad kast prima gevuld maar vleeswaren of kaas op brood is er niet. Wel koude verse worst, 3x dezelfde en een soort spinazie quiche, ook koud of een eitje kan jezelf maken als ontbijt. Of hele zachte croissantjes🥹. Wij hadden de masterbedroom. Om naar de badkamer te komen moet je langs een trap. Vanuit de beneden tussenkamer kijk je zo de trap opgang in. Dus even snel de badkamer in vanuit je slaapkamer kan niet ongezien laat staan in je ondergoed of blootje. Zeer irritant, ook s’nachts. De douche is qua temperatuur zeer slecht instelbaar, koud of bloedheet. Ze heeft een fantastisch B&B ruimte maar ze is eigenlijk zelf niet geschikt als host. Door haar precieze houding is ze niet gastvrij.
翻译:非常整洁的房子。女主人的心思很细腻。你不能穿鞋进去,好吧,但我们觉得穿袜子有点过分了。我也不会把价值 345 欧元的步行鞋留在外面未完工的封闭空间里,盗窃随处可见。楼主否认了😞。
到处都有注意事项……浴室里也有……非常夸张。
厨房也很整洁,食品储藏室储备充足,但面包上没有肉或奶酪。冷新鲜香肠,3倍,还有一种菠菜乳蛋饼,也是冷的,或者你可以自己做一个鸡蛋当早餐。或者非常软的牛角面包🥹。我们有主卧室。你必须爬一段楼梯才能到达浴室。从楼下的中间房间可以直接看到楼梯。如此快速地从卧室进入浴室不会被忽视,更不用说穿着内衣或赤身裸体了。非常烦人,即使是在晚上。淋浴的温度很难调节,冷或热。她有很棒的民宿空间,但她自己不太适合当房东。她精确的态度使她不受欢迎。