点评:Eten was goed, service niet. Bij 1 persoon werd een verkeerd voorgerecht geserveerd. Dit werd wel recht getrokken, maar daardoor had deze persoon het voorgerecht pas toen de tafelgenoten het voorgerecht al op hadden. Toen een tafelgenoot wat achteruit ging zitten om ruimte te maken zodat het eten op tafel gezet kon worden werd door de ober de opmerking gemaakt of meneer bang was dat er over hem heen geknoeid zou worden. Dit gebeurde op een niet vriendelijke manier.
Bij de bestelling van het nagerecht hadden we aangeven dat we een kwartiertje wilden wachten voordat het nagerecht geserveerd zou worden. Vervolgens stonden er binnen 5 minuten 3 serveersters met het nagerecht aan tafel.
Maar het toppunt was toch wel het afrekenen. Bij het aan tafel gaan hadden we gevraagd of het mogelijk was om apart te betalen. Dit ook omdat enkelen 4 gangen bestelden en anderen 3. Er werd ons toen verzekerd dat dit geen probleem is. Aan het eind van de avond wilden we bij de kassa afrekenen en troffen daar de eigenaar. Er kon niet apart afgerekend worden, het was te druk, deden ze nooit. Wel kon de rekening gedeeld worden door het aantal personen en dan afgerekend worden. We gaven aan dat ons van te voren gezegd was dat we apart af konden rekenen, maar daar wilde hij niet in mee gaan. We werden op een erg onvriendelijke, ongastvrije manier te woord gestaan. Er kwam een hele discussie waarbij we het verwijt kregen dat dit in Limburg misschien wel kon, maar bij hen niet. In de tijd van de discussie had hij al lang de rekening van ons apart af kunnen rekenen.... De Brabantse gastvrijheid was ver te zoeken.
翻译:食物很好,服务不行。给1个人提供了错误的开胃菜。这个问题被纠正了,但结果当同桌的人都已经吃完开胃菜时,这个人才吃了开胃菜。当同桌的一位同伴向后退了一点,以便腾出空间以便将食物放在桌子上时,服务员评论说这位先生是否担心有人会把食物洒到他身上。这件事以一种不友好的方式发生。
点甜点时,我们表示要等十五分钟才能上甜点。然后不到 5 分钟就有 3 名女服务员在餐桌上提供甜点。
但最重要的是付费。当我们坐下来吃饭时,我们询问是否可以单独付款。这也是因为有些人点了 4 道菜,另一些人点了 3 道菜。然后我们就确信这没有问题。晚上结束时,我们想在收银机付款,并在那里见到了店主。不可能单独付款,太忙了,他们从来没有这样做过。不过,账单可以先除以人数再结算。我们表示事先已告知我们可以单独付款,但他不想同意。我们受到了非常不友好、不热情的对待。我们进行了一场全面的讨论,其中有人指责我们这在林堡可能是可能的,但对他们来说却不行。在讨论的时候,他本来可以单独解决我们的账单很长一段时间...布拉班特的热情好客很难找到。