点评:Detta var vårt första besök till Baikal och Bulgarien, och vi är inget annat än helt förälskade i både Sunny Beach & Baikal Hotel!
Jag läste många negativa omdömen innan resan men kan inte säga att jag upplevt något av det som andra klagat på.
Personalen på hotellet är trevliga och tillmötesgående, det är rent och snyggt, möjligtvis kunde städningen på rummet förbättras men det är överkomligt. En ENORM eloge till Vicky & hennes animationteam som sätter guldkant på hela vistelsen med roliga upptåg, aktiviteter och fantastiska shower.
Kökspersonalen är otroligt duktiga & Maten är gudomligt god, och det finns en uppsjö av alternativ varje dag, dessutom är det endast uppehåll i serveringen 1 timme på förmiddagen och en timme på eftermiddagen, så det är verkligen ingen risk att gå hungrig.
Sunny Beach bör upplevas, och om man som vi uppskattar ett lite lugnare område som ändå är nära så är det Baikal man ska välja!!
翻译:这是我们第一次访问贝加尔湖和保加利亚,我们完全爱上了阳光海滩和贝加尔湖酒店!
我在旅行之前阅读了很多负面评论,但不能说我经历过其他人抱怨的任何事情。
酒店的工作人员很好,很乐于助人,干净整洁,房间的清洁度可能有待提高,但价格实惠。非常感谢 Vicky 和她的动画团队,他们通过有趣的滑稽动作、活动和精彩的表演为整个住宿过程画上了圆满的句号。
厨房的工作人员非常有才华,食物非常好,而且每天都有很多选择,此外,上菜的时间只有上午1小时和下午1小时,所以真的很不错。没有挨饿的风险。
阳光海滩应该体验一下,如果您像我们一样喜欢附近稍微安静的地区,那么您应该选择贝加尔湖!