点评:Κλείσαμε το Φλώρα για το τραπέζι του γάμου μας στης 24 Νοεμβρίου. Όλη η επικοινωνία μας γινόταν με τον Αντώνη και επειδή ήταν πολύ εξυπηρετικός και βοηθητικός ανυπομονούσαμε πολύ για το τραπέζι. Δυστυχώς όμως όταν έφτασε ο καιρός για την δεξίωση ο Αντώνης δεν ήταν εκεί και αναγκαστικά μας ανέλαβε ο πατέρας του. Δεν ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα αν ήταν ο Αντώνης εκείνος που θα διοργάνωνε το τραπέζι πάντως με τον πατέρα του μείναμε πολύ ανικανοποίητοι. Το σέρβις ήταν απαράδεκτα αργό και το φαγητό έφτανε πολύ καθυστερημένα στα τραπέζια καθώς και οι μερίδες των ορεκτικών δεν αντιστοιχούσαν σωστά στα άτομα. Τις περισσότερες φορές οι σερβιτόροι δεν δίναν καν την επιλογή στα τραπέζια για κοτόπουλο η μπριζόλα παρόλο που ήταν μέσα στο μενού που πληρώσαμε. Δεν ξέρω αν όλο αυτό έγινε εσκεμμένα επειδή υπήρχε μια διαφωνία πριν το τραπέζι και επειδή είχαμε ήδη πληρώσει, πάντως ήταν απαράδεκτο για 70 άτομα να γίνουν τόσα λάθη ειδικά όταν ο ιδιοκτήτης μας είχε πει επιδεικτικά ότι το μαγαζί του χωρούσε 250 άτομα και θα το κρατούσε ανοιχτό για κόσμο την ημέρα της δεξίωσης παρόλο που είχαμε κλείσει το μαγαζί για εμάς. Ακόμα ένα φάουλ ήταν τα τραπέζια τα οποία είχαν συσσωρευτεί στην μια πλευρά του μαγαζιού με αποτέλεσμα να είναι όλοι κολλημένοι μεταξύ τους και να υπάρχουν άτομα στο γαμήλιο τραπέζι που κάθονταν με την πλάτη στην ορχήστρα. Για τα λεφτά που δώσαμε η όλη οργάνωση ήταν απαράδεκτη. Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια ήταν όταν μπήκε στο μαγαζί ένας λαχειοπωλης και δεν υπήρχε κανένας από το μαγαζί να τον βγάλει έξω με αποτέλεσμα να τρέχουμε εμείς να τον βγάλουμε. Η αλήθεια θέλαμε πολύ το Φλώρα να ήταν το ιδανικό μέρος αλλά δυστυχώς η εμπειρία που είχαμε ήταν εντελώς αρνητική. Το μόνο θετικό ήταν πως τουλάχιστον το φαγητό ήταν νόστιμο αλλά και πάλι δεν άξιζε ούτε την αναμονή αλλά ούτε τα χρήματα που δώσαμε .
翻译:我们为 11 月 24 日的婚礼预订了 Flora。我们所有的沟通都是与安东尼斯进行的,因为他非常乐于助人,我们非常期待这张桌子。不幸的是,到了招待会的时间,安东尼斯不在,他的父亲不得不接替我们。我不知道如果是安东尼组织的话,事情会怎样,但是我和他的父亲都非常不满意。 服务速度慢得令人无法接受,食物很晚才到达餐桌,开胃菜的份量也不适合人们。大多数时候,服务员甚至不给餐桌选择鸡肉或牛排,即使它在我们付费的菜单上。我不知道这是否都是故意的,因为餐桌前发生了争执,而且我们已经付了钱,但是70个人犯这么多错误是不可接受的,尤其是当老板炫耀地告诉我们他的餐厅可以容纳 250 人,即使我们已经为我们关闭了商店,他也会在接待当天为人们开放。另一个犯规是桌子堆放在商店的一侧,以至于它们都粘在一起,而且婚礼餐桌上的人背对着管弦乐队坐着。对于我们付的钱,整个组织都是不可接受的。当然,锦上添花的是,一个卖彩票的人走进店里,店里没有人带他出去,所以我们跑去把他带出去。事实上,我们真的希望弗洛拉成为一个理想的地方,但不幸的是我们的经历完全是负面的。唯一积极的事情是至少食物很美味,但仍然不值得等待或我们付的钱。