点评:Inte nöjda med vårt besök! Restaurangen ligger i närheten till en familjecamping och vi var fyra vuxna och tre barn som ville äta gott på denna restaurang som campingen rekommenderar. Big mistake! Dyrt och absolut inte prisvärt! Vuxna tvingas till en ”femrättersmeny ” man får icke välja annat och till ett hutlöst pris på 420kr /per person (!) allt är minimala portioner av bönor och tortillabröd med isbergssallad i minimal variation! Smakade inte alls dåligt men i princip samma i alla rätter. Barnens meny höll inte heller måttet och quesadillas fick vi skicka ut då inte ens de var okej. Ett sällskap som anlände efter oss lämnade efter att ha fått föreskrifter om upplägget och priset. Restaurangen vägrar också att dela notan vilket man upplyser om på en kakelplatta vid bordet! Service i princip obefintlig och orimligt lång väntetid mellan ”rätterna ”, barnen gick sin mat först, vi fick vår första kalla bönsoppa 40minuter senare så vi kunde inte äta tillsammans, glassen som var med i menyn var osäkert att vi skulle få pga ett missöde med frysarna samma dag….vi gick till hemköp och köpte korv på hemvägen, trots en nota på 2400 så var vi inte mätta! hit kommer vi inte fler gånger!
翻译:对我们的访问不满意!该餐厅靠近一个家庭露营地,我们是四个成人和三个孩子,他们想在露营地推荐的这家餐厅吃得好。大错!昂贵,绝对不值得!成人被迫使用“五道菜菜单”,您不能选择其他任何东西,而且每人 420 瑞典克朗的惊人价格(!)一切都是豆类和玉米饼面包的最小部分以及卷心莴苣,种类最少!味道一点也不差,但所有菜肴的味道基本相同。儿童菜单也达不到标准,我们不得不送出油炸玉米粉饼,因为即使它们不好吃。在被告知布局和价格后,在我们之后到达的一个派对离开了。餐厅还拒绝分摊账单,账单上有一张桌子上的瓷砖!服务基本上不存在,“菜”之间的等待时间过长,孩子们先拿到食物,我们在 40 分钟后得到了我们的第一个冷豆汤,所以我们不能一起吃,菜单上的冰淇淋不确定我们会在同一天因为冰箱发生事故而得到……我们去家里购物,在回家的路上买了香肠,尽管账单是 2400,但我们还没有吃饱!我们不会再来这里了!