点评:Deze eetgelegenheid is centraal gelegen in de veelbezochte Kern. Ze hoeven geen moeite te doen om klanten te werven of te houden. En dat merk je er ook een beetje aan.
Mijn zus en ik kwamen hier op een vrijdagavond. Het was aangenaam rustig, wat ik als een pluspunt beschouw. De bediening was absoluut vriendelijk, niks op aan te merken.
We bestelden allebei de scampi's diabolique. Deze kwamen relatief snel in een grote ronde kom. Dat ziet er natuurlijk erg mooi uit, maar jammer genoeg was die kom niet verwarmd en de scampi's erin werden dan ook tamelijk snel koud. Jammer!
Bovendien was het bestek duidelijk het allergoedkoopste. Een fatsoenlijke vork is lichtjes gebogen, maar dit materiaal was totaal plat. Probeer dan maar eens iets uit een ronde kom te scheppen! Daar hebben ze duidelijk niet over nagedacht. Ik had kroketten bij mijn scampi's besteld, maar die hadden ze vergeten. Nu goed, even later kwamen die dan toch, goed heet zodat ze toch een beetje warmte aan de scampi's konden afgeven.
Na het eten bestelde ik nog een kamillethee (met echte kamilleknopjes). Die was dan weer uitstekend!
Teleurstellend wil ik de ervaring niet noemen, maar ik zie hier toch ruimte voor verbetering. Mijn zus en ik waren hier een beetje "for old time's sake", vroeger waren we hier vaak geweest op woensdagmiddag voor een zoete namiddagsnack. Ik vermoed dat dit nog steeds erg goed zal zijn, maar voor een avondmaal denk ik dat ik in de toekomst toch een ander adres ga kiezen. Er zijn enkele topresto's in het Geitendorp in dezelfde prijsklasse waar de dinner ervaring over de volledige lijn helemaal top is.
翻译:这家餐馆位于热门的克恩 (Kern) 中心。他们不需要付出任何努力来吸引或留住客户。您可能会注意到这一点。
我和姐姐周五晚上来到这里。它非常安静,我认为这是它的一个优点。服务非常友好,没什么可抱怨的。
我们都点了魔鬼虾。这些食物很快就被盛在一个大圆碗里。当然,看起来很不错,但不幸的是碗没有加热,里面的虾很快就变冷了。耻辱!
而且餐具显然是最便宜的。像样的叉子都会稍微弯曲,但这种材料却是完全平坦的。然后尝试从圆碗里舀出一些东西!他们显然没有考虑到这一点。我本来点了炸丸子和小龙虾,但他们却忘记了。好吧,过了一会儿,它们终于到了,又热又好吃,至少可以给小龙虾提供一些热量。
晚饭后,我点了一杯甘菊茶(用真正的甘菊花蕾)。这真是太棒了!
我不会说这次经历令人失望,但我确实看到了改进的空间。我和姐姐来这里有点“追忆往昔”,我们过去常常在星期三下午来这里吃甜蜜的下午点心。我想这家餐厅还是不错的,但是对于晚餐我想我以后会选择其他地方。山羊村里有一些同等价位的顶级餐厅,那里的就餐体验都是一流的。