点评:Over dit restaurant hadden we ondertussen gemengde meningen gehoord, gaande van zeer lekker to nooit meer, van het eten was ok, maar de bediening liet te wensen open.
Ik heb het er dan toch op gewaagd om enkele vrienden uit te nodigen om hier te komen eten. Een resto in eigen gemeente moet je tenslotte toch eens geprobeerd hebben.
Helaas heb ik hiermee geen goede indruk nagelaten.
Onze ervaring:
* de bediening: super! zeer vriendelijk en attent. Top!
* apero's: zeer lekkere apero's. niets op aan te merken.
* De huiswijn was ook lekker en liet zich goed drinken.
* voorgerechten: Vitello Tonato was lekker, maar heb er al betere gehad. De gegrilde mosselen werden door de tafelgenoten zeer gesmaakt.
* hoofdgerecht: hier begint het serieus mis te lopen. Er werd gevraagd om, in een gezelschap van 6, ons te beperken tot 4 verschillende gerechten. Begrijpelijk. Toch heeft het nog 2 uur geduurd (na het voorgerecht) alvorens we hieraan konden beginnnen. Onze tagliato di Manzo hebben we moeten teruggeven omdat het vlees gewoon koud was. Ook toen het terug kwam was het nog niet warm, maar lauw. De bijhorende pasta kwam dan nog enkele minuten later waardoor het vlees opnieuw koud was. De Ossobuco werd ok bevonden, al kon die beter gegaard zijn. De pasta vongole werd lekker bevonden.
We hebben dit ook gemeld, waarna we, via de bediening, excuses kregen van de kok en van de de bediening zelf (ook al konden deze laatsten er weinig aan doen), en werden ons de koffies nadien gratis aangeboden. Onderbemanning van de keuken werd als reden gegeven.
De algemene conclusie is voor ons: teleurstelling. De prijzen van de gerechten suggereren de betere kwaliteit, maar dat konden ze helaas niet waarmaken.
Hebben we een slechte dag getroffen? Misschien. Verdienen ze een tweede kans? Waarschijnlijk. Maar voorlopig gaan we dit restaurant toch wel mijden. Jammer.
翻译:我们听到过关于这家餐厅的褒贬不一的评价,从非常好到再也不来了。食物还行,但服务实在让人失望。
我冒险邀请了一些朋友来这里吃饭。毕竟,在自己的城市至少要尝试一次餐厅。
很遗憾,我并没有留下什么好印象。
我们的体验:
* 服务:很棒!非常友好周到。一流!
* 开胃酒:开胃酒非常美味。没什么可抱怨的。
* 店内葡萄酒也很好喝,易于入口。
* 开胃菜:Vitello Tonato 很美味,但我吃过更好的。其他客人对烤贻贝赞不绝口。
* 主菜:事情开始变得糟糕起来。我们被要求6人一组,只能点4道不同的菜。这可以理解。然而,我们又等了2个小时(开胃菜之后)才开始享用这道主菜。我们不得不退回我们的曼佐塔利亚托(tagliato di Manzo),因为肉完全凉了。即使端上来,也不是温的,而是微温的。几分钟后才上来搭配的意面,这又让肉凉了。炖牛膝(Ossobuco)还算可以,虽然可以做得更好。蛤蜊意面(pasta vongole)味道不错。
我们也反映了这个问题,之后厨师和工作人员都向我们道歉(尽管后者对此无能为力),之后还免费提供了咖啡。他们解释说,原因是厨房人手不足。
我们最终的结论是:失望。菜品的价格表明品质更高,但遗憾的是,他们无法达到预期。