点评:Deze avond van het eetgedeelte volzet door geboekte reservaties en kregen wij te horen van een medewerkster dat er aldus geen plaats meet was.
Toen we haar vroeger of het mogelijk was om nog iets te drinken ( vermits er nog plaats was in het tweede gedeelte waar de zomerbar staat ) kregen wij hierop het antwoord dat het gesloten was wegens tekort aan personeel.
Toen ik vroeg waarom er toch nog klanten aanwezig waren in dit gedeelte zei de dame in kwestie dat men dit gedeelte ging sluiten)
Gelukkig kwam één van de 2 jobstudenten ons voorstellen om toch nog plaats te nemen aan legen tafel. Ik heb nog nooit zo'n 2 hardwerkende jongens gezien die alle klanten van de nodige drank en eten moesten voorzien en ook alles moesten afruimen en de afwas naar de keuken moesten brengen.
Ik kreeg zelf nog een tweede dranken dat op een zeer vakkundige manier werd aangeboden. Echt 2 topkerels ! Wat spijtig genoeg van de dame niet kon gezegd worden. Zij liep er eerder traag bij en wist regelmatig het moeilijke werk over te laten aan haar collega's! Spijitg dat er zo'n verschil is in personeel !
翻译:今天晚上,由于预订,用餐区已满,一名员工告诉我们没有房间了。
当我们问她是否可以再喝一杯时(因为夏季酒吧所在的第二部分还有空间),我们得到的答复是由于人员短缺而关闭。
当我问为什么这个区还有顾客时,那位女士说他们要关闭这个区)
幸运的是,2名学生工中的一位来介绍我们在一张空桌旁坐下。我从来没有见过这样两个勤奋的家伙,他们必须为所有顾客提供必要的饮料和食物,还必须清理所有东西并将盘子带到厨房。
我自己得到了以非常专业的方式提供的第二杯饮料。真的是2大佬!不幸的是,这位女士不能说。她做起来相当慢,并且经常设法将困难的工作留给她的同事!可惜人设相差这么大!