点评:Daarnet opnieuw een heerlijke maaltijd afgehaald bij 'Nam' in Rotselaar. Voor ons ook nog eens lekker dichtbij. De kaart is klein: slechts 1 of 2 voorgerechten en telkens 2 à 3 hoofdgerechten (een vullende maaltijd noedelsoep, een salade met vlees of vis, telkens ook een vegetarische variant), 2 heerlijk verfrissende drankjes (de lychee iced tea!, maar zoonlief is ook fan van de limonade), maar wordt elke twee weken aangepast. Vandaag kozen we voor de salade met noedels, loempia, geroosterd varkensvlees en vooral veel verse kruiden en frisse groenten. Het sausje dat meegeleverd werd was ook precies goed. Fijn dat extra's (sausjes, pepers, limoen, pikante saus) telkens apart geserveerd worden, zo kunnen we zelf bepalen hoe pikant het gerecht wordt. Bestellen en betalen gebeurd online, wat super handig is en de bestelling staat voor je klaar op het afgesproken uur, dus wachten hoeft ook al niet. Echt een aanrader!
翻译:刚刚在 Rotselaar 的 'Nam' 又吃了一顿美味的饭菜。对我们来说也很近。菜单很小:每道只有 1 或 2 道开胃菜和 2 到 3 道主菜(面条汤的馅料,肉或鱼的沙拉,总是素食版),2 种令人耳目一新的饮料(荔枝冰茶!,但是我儿子也是柠檬水的粉丝),但每两周调整一次。今天我们选择了沙拉配面条、春卷、烤猪肉,尤其是很多新鲜的香草和新鲜蔬菜。附带的酱汁也刚刚好。很高兴额外的东西(酱汁、辣椒、酸橙、辣酱)总是分开供应,这样我们就可以确定这道菜的辣度。在线下单付款,超级方便,约定时间为您准备好订单,无需等待。强烈推荐!