点评:Det første vi får høre idet vi setter oss og får menyen, er at halve menyen ikke er tilgjengelig. Ikke akkurat en god start – og derfra går det bare én vei: nedover. Hadde det ikke vært for den flotte utsikten, hadde dette vært en soleklar null.
Burgeren var en trist affære. En 160 g variant som forsøker å være en slags Texburger, men som hverken har smak, saftighet eller noe som ligner på karakter. Friesene var slappe og dårlig krydret, og hverken ketchup eller grillkrydder står tilgjengelig. Du må be om det – og får en bitteliten skål som er tom før du har dyppet to ganger.
At dette måltidet – én burger med fries og en brus – havner rett under 300 kroner, er nesten provoserende. Du får bokstavelig talt bedre mat på en tilfeldig bensinstasjon, til en brøkdel av prisen. Min kone prøvde Chicken Cashew-retten, og den var like uinspirert.
Lokalene er riktignok blitt pene etter oppussingen, men det hjelper lite når kjøkkenet leverer mat på dette nivået. Totalopplevelsen vitner om ambisjoner på papiret, men ikke i praksis. Her må det en kraftig skjerpings til før det er verdt et nytt besøk.
翻译:当我们坐下来拿到菜单时,我们听到的第一件事就是菜单上有一半的菜品不可用。这不是一个好的开始——而且从那以后只有一条路:走下坡路。如果不是因为景色优美,这将会是一个明显的零分。
这个汉堡真让人难受。 160 克的变体试图成为一种德州汉堡,但既没有味道,也没有多汁性,也没有任何类似的特色。薯条软塌塌的,调味很差,而且没有番茄酱和烧烤调料。你必须主动要求——然后你就会得到一个小碗,而且在你蘸两次之前它就已经空了。
这顿饭——一份汉堡、一份薯条和一杯汽水——最终花费不到 300 克朗,这一事实几乎让人觉得有点不可思议。您实际上可以在任意加油站以极低的价格买到更好的食物。我的妻子尝试了鸡肉腰果菜,但味道同样平淡无奇。
装修后,店面确实变得更好了,但对于这种水平的厨房提供的食物来说,这并没有多大帮助。总体经验表明,纸面上有雄心,但实际上却不然。这需要大量的磨练才值得再次光临。