点评:Na een zeer positieve review in de Standaard, toch zelf eens uitproberen. Spoiler alert: zeer, zeer tevreden.
Bediening was vriendelijk, snel en efficiënt. Het eten was méér dan Michelin-waardig. Alles zat bomvol smaak, porties waren perfect, en het tempo was ook prima.
Wat we ook heel erg leuk vonden, is dat bij elk gerecht, een klein pannetje saus werd op tafel geplaatst. Dit gebeurt zelden, en is eigenlijk bijzonder jammer, want in veel gevallen is de saus de ster van het gerecht (en dat is hier zeker ook zo).
Nog zo'n "first": mijn vrouw heeft een notenallergie. Bij de koffie krijgt iedereen enkele zoetigheden, maar die bevatten noten. Tot onze verbazing kreeg mijn vrouw een extra gerechtje, zonder noten. Dit zijn de dingen die een restaurantbezoek optillen naar een restaurant-beleving.
Heel impressionant wat dit koppel uit de grond heeft gestampt op een dikke 4 maanden. Hier is echt gewoon niets op aan te merken. Héél grote aanrader.
翻译:在标准中得到非常积极的评价后,我决定亲自尝试一下。剧透警告:非常非常满意。
服务友好、快速、高效。这里的食物比米其林值得。一切都充满了味道,份量很完美,而且节奏也很棒。
我们还非常喜欢的是,每道菜都会在桌子上放一小盘酱汁。这种情况很少发生,而且实际上是一种耻辱,因为在很多情况下,酱汁是这道菜的明星(这里肯定是这种情况)。
另一个“第一”:我的妻子对坚果过敏。每个人在喝咖啡时都会吃一些糖果,但其中含有坚果。令我们惊讶的是,我的妻子收到了额外的一道菜,没有坚果。这些都是提升餐厅用餐体验的因素。
这对夫妇在短短 4 个多月内创造的成果令人印象深刻。这里确实没有什么可抱怨的。强烈推荐。