点评:Eerder fijne ervaring gehad bij Den Tol. Hoe kom ik nu dan op 1 ster? Ivm lactose-allergie en zwangerschap voor de pannenkoek op waterbasis gekozen en hier zat echt 0 smaak aan. Alsof je een kartonnen doos aan het eten bent. Erg slappe pannenkoek. Bij terugkoppeling aan de bediening werd er defensief gereageerd aangezien ‘’ze hier niks aan konden doen en ook niks konden toevoegen aan het beslag want dan zou het gaan ‘reageren’?’’ 90% van de pannenkoek laten staan, toch volledig moeten betalen. Een kopje thee gekregen voor het ongemak, maar vond dit echt zó slecht te eten dat je dit niet kan voorschotelen voor betalende klanten.
Bij vertrek was het bedienend personeel onderuitgezakt naast de deur hardop hun dienst aan het nabespreken over de ‘vervelende’ opmerkingen van de klanten die avond. Dat was echt zeer onprofessioneel. Ik kom hier niet meer terug en raad het ook niet aan om hier te komen.
翻译:之前在 Den Tol 有过愉快的经历。我现在如何获得 1 星?由于乳糖过敏和怀孕,我选择了水煎饼,它完全没有味道。就像你在吃一个纸板箱一样。煎饼很弱。当向该服务提供反馈时,他们防御性地回应说:“他们对此无能为力,他们无法向面糊中添加任何东西,因为那样它会‘反应’?”留下 90% 的煎饼,但仍然有全额付款。由于不便而收到了一杯茶,但发现很难吃,因此无法为付费顾客提供茶。
离开时,侍应生坐在门边,大声讨论他们的服务以及当天晚上顾客的“烦人”评论。这实在是非常不专业。我不会再回到这里也不推荐来这里。