点评:Wij waren met onze 3 kinderen in de leeftijd van 2, 5 en 7 jaar oud.
Op de website stond dat kinderen die in een buggy zitten geen entree hoeven te betalen. Op het moment dat ik onze zoon van 2 uit de buggy haalde om de trap op te klimmen naar start van het museum, kwam direct een oudere dame naar ons toe dat we voor hem ook moesten betalen omdat we hem uit de buggy hadden gepakt om mee de trap op te lopen. Toen ik de dame vroeg waarom dat het geval was, gaf zij aan dat ook voor baby's op de arm betaald moest worden. En wel het volledige bedrag van € 13,50. Evenveel als voor een volwassene. Hetgeen wat op de website staat mbt kinderen in de buggy gaat dus blijkbaar alleen op als de kinderen vanaf de ingang tot de uitgang de volledige tijd in de buggy blijven zitten.
De kinderen mochten goud pannen, dit was wel leuk, en mochten een geode kraken. Dit zijn geodes van maximaal 1 cm groot. De machine waar dit mee gedaan moet worden zorgt ervoor dat de geodes grotendeels verpulveren waardoor je alleen maar kruimels over hebt na het kraken. Zelf had ik (misschien onterecht) gedacht dat de geodes iets groter zouden zijn.
Ik kreeg het idee dat wij met onze kinderen snel weggekeken werden. De oudere dame deed er alles aan om ons zo snel mogelijk weg te hebben en was erg onvriendelijk tegen de kinderen.
Als laatste de museumwinkel. De prijzen zijn hier gigantisch hoog en zeker niet marktconform. Zelf ben ik eigenaar van een bedrijfje in mineralen en edelstenen en weet ik dus wat marktconforme prijzen zijn. Ook in andere musea.
翻译:我们带着 3 个孩子,年龄分别是 2 岁、5 岁和 7 岁。
该网站称,坐在婴儿车上的儿童无需支付入场费。当我带着2岁的儿子从婴儿车里爬楼梯到博物馆的入口处时,一位年长的女士立即走过来告诉我们,我们也必须为他付钱,因为我们已经带他出去了推车和他一起走上楼梯。当我问那位女士为什么会这样时,她表示手臂上的婴儿也必须付费。全额金额为 13.50 欧元。和一个成年人一样多。网站上关于婴儿车中儿童的说明显然仅适用于儿童从入口到出口全程留在婴儿车中的情况。
孩子们被允许淘金,这很有趣,并且被允许破解晶洞。这些晶洞的最大尺寸为 1 厘米。用于执行此操作的机器可确保晶洞大部分被粉碎,在破裂后只留下碎屑。我个人认为(也许是错误的)晶洞会稍大一些。
我有一种感觉,我们和我们的孩子很快就被忽视了。这位年长的女士竭尽全力让我们尽快离开那里,而且对孩子们非常不友好。
最后是博物馆商店。这里的价格非常高,当然不符合市场。我是一家矿物和宝石小公司的所有者,所以我知道市场价格是多少。其他博物馆也有。