点评:wat een lekker etentje moest zijn is uitgedraaid op een vreselijke ervaring. Eerst het gedoe van een QR code, maar de student in kwestie ging ons helpen, wat wil je drinken ik een fuze thee, kon niet aangeklikt worden , dan weer aanschuiven achter een gordijn waar niemand stond, na een tijdje kwam dan iemand om af te rekenen, mijn gespaarde punten... nee daar ben je niks meer mee. Daarna naar een andere deel van de toog lopen om daar dan aan je drank te geraken. Wat een geluk dat we geen eten besteld hadden want dan kan je evengoed in een goed restaurant gaan en gezelliger zitten en geen gedoe met we komen wel naar jou met het opgeschepte eten, de vraag of we tevreden zijn met hun eerste lunch garden proefproject? Nee, en we hopen dat dit niet doorgaat. Ik dacht dat er geen personeel genoeg was bij hun, wie gaat daar dan al het eten ronddragen, hoelang staat het al op de toog te wachten en koud worden, waarom die gordijnen dicht? mogen de mensen niet zien wat een puinhoop dit wordt. Nu voor mij is het over en uit !!! zoek wel een ander alternatief voor deze keten !!!
翻译:本来应该是一顿丰盛的晚餐,结果却是一次糟糕的经历。首先是二维码的麻烦,但是那个学生去帮助我们,你想喝什么,我想要一杯fuze tea,无法点击,然后我们不得不再次坐在一个没有帘子后面的座位上。一个站着,过了一会儿,有人来送数学,我积攒的积分……不,那对你来说已经没有用了。然后步行到酒吧的另一部分去喝一杯。多么幸运,我们没有点餐,因为这样你就可以去一家好餐厅,坐得更舒服,而不必担心我们会带着食物来找你,问题是我们对他们的第一道菜是否满意午餐花园试点项目?不,我们希望这不会发生。我以为他们没有足够的工作人员,谁来把所有的食物搬到那里,在柜台上等了多久,变得冷了,为什么窗帘关上了?人们不应该看到事情变得多么混乱。现在我的一切都结束了!!!寻找该链的另一个替代品!