点评:Δεύτερη επίσκεψη μας στο συγκεκριμένο Μαγαζι, Κυριακή πρωί για μπάνιο. Την πρώτη επίσκεψη μας για βραδινό μπάνιο και φαγητό, μας χρέωσαν λαθος λογαριασμό και δεν δώσαμε σημασία και είπαμε να ξανάπαμε. Μόλις φτάσαμε παρατηρήσαμε ότι κάποια τραπέζια είχαν την ένδειξη ρεζερβέ. Μια χαρά. Καθόμαστε σε μια ξαπλώστρα που δεν είχε καμία ένδειξη τέτοια και μόλις μας βλέπει ο «Άι ντι Μαλε» γεροντοπαλικαρο σερβιτόρος μας λέει αγενέστατα ότι κατά 99% δεν μπορούμε να κάτσουμε γιατί είναι ρεζερβέ. Αδιαφόρησε να μας ενημερώσει άμεσα αν είναι όντως ρεζερβέ και μετά που αρχίσαμε να δυσανασχετούμε έντονα τελικά μας είπε ότι δεν είναι και μπορούμε να κάτσουμε. Στην παραλία είχε καρφωμένο κομμένο σκουριασμένο σίδερο από ομπρέλα που είναι κίνδυνος θάνατος αν δεν το δεις να πάθεις σοβαρή ζημιά, ειδικά παιδάκια. Κρίμα θα μπορούσε πραγματικά να είναι απ τα καλύτερα μαγαζιά για οικογένειες
翻译:我们第二次访问这家商店,周日早上游泳。在我们第一次去晚上洗澡和吃饭时,我们被收取了错误的费用,我们忽略了它并说再去一次。我们一到就注意到有些桌子被标记为保留。美好的。我们坐在一张没有这种指示的日光浴床上,“I de Male”老家伙服务员一看到我们,他就粗鲁地告诉我们,99% 的时间我们不能坐,因为它被保留了。如果它真的是保护区,他并不关心立即通知我们,在我们开始变得非常不耐烦之后,他终于告诉我们它不是,我们可以坐下来。在海滩上,他从雨伞上钉下了一块生锈的铁片,如果你不看到它,就会有死亡的危险,你会受到严重的伤害,尤其是儿童。遗憾的是它真的可能是家庭最好的商店之一