点评:Επισκεφθήκαμε τον συγκεκριμένο χώρο μια παρέα 12 ατόμων, οικογένειες, φίλοι και παιδιά. Το σερβις μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κατάλογος! Επιλέξαμε τι θα πάρουμε από όσα μας ανέφερε προφορικά. Αφού πληρώσαμε (υψηλές τιμές, 5€ το τοστ) και λίγο πριν αποχωρήσουμε ξαναρώτησα το σερβις για τον κατάλογο γιατί αναρωτιόμασταν όλοι πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει! Μου είπε: δεν ξέρω θα φωνάξω τον κύριο Γιάννη. Ήρθε ο εν λόγω κύριος ο οποίος με πλησίασε λέγοντας: τι έγινε κοριτσάκι μου; Απάντησα πως δεν είμαι το κοριτσάκι σας και ότι είμαι κυρία αν θέλετε να με αποκαλεί κάπως. Δεν απάντησε τίποτα. Ήταν επιθετικός από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ρώτησα πως γίνεται να μην έχετε κατάλογο; Είπε: έχουμε κατάλογο ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΜΕ ΈΤΣΙ. Λέω τι θα πει δεν λειτουργείτε έτσι; Η κυρία στο σερβις γιατί μας απάντησε αρνητικά για τον κατάλογο; Η σερβιτόρα, είπε ο κύριος Γιάννης, είναι εδώ δυο μέρες. Δεν ξέρει. Και επιμένω εγώ: τι θα πει δεν λειτουργείτε έτσι; Μπαϊλντισμενος ο υπεύθυνος μου απάντησε: Τι θέλεις να δεις; Τις τιμές; Με ένα ύφος όμως σαν να είναι ποταπό να θέλει κάποιος να ξέρει πόσο κοστίζει κάτι. Λέω φυσικά! Ορίστε, αποκρίνεται, πάρε να δεις! Και μου δίνει έναν κατάλογο! Με κυμαινόμενες σε σημεία τιμές. Για παράδειγμα: γλυκό 4-5€. Πήρα τον κατάλογο, του ρίξαμε μια γρήγορη ματιά στην παρέα με απογοήτευση για το όλο περιστατικό. Βάζοντας τα μπουφάν μας (ήμασταν από ώρα έτοιμοι να φύγουμε) και βλέποντας τον υπεύθυνο να κατεβαίνει τα σκαλιά αποφάσισα να τον ξαναπλησιάσω λέγοντας του: Εγώ ήρθα να σας κάνω μια απλή ερώτηση και εσείς αμέσως.... Δεν πρόλαβα να τελειώσω. Είπε: Σαν πολύ δεν τραβάει;!!! Λέω καταρχάς σας μιλάω στον πληθυντικό! Από την αρχή! Αλλά προφανώς αισθάνεστε μη συμφέρουσα αυτή την συζήτηση. Έλα, φτάνει, αρκετά είπε και σηκώθηκε και έφυγε! Θα ήθελα να μάθω από μια αρμόδια αρχή, πχ μια εφορία, εάν τα καταστήματα μπορούν να λειτουργούν ΈΤΣΙ, όπως είπε ο κύριος Γιάννης. Αν δεν ήμουν 35 χρονών γυναίκα και ήμουν 50 χρονών άντρας, έτσι θα μου μιλούσε ο κύριος Γιάννης; Θα μου έλεγε βλέποντας με: Τι έγινε αγόρι μου; Αν υπήρχε ευγένεια τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά. Δεν θα επισκεφθούμε ξανά με την παρέα μου το συγκεκριμένο μέρος. Πιθανόν ούτε κι εμείς τους "κάνουμε" γιατί οι τσέπες μας θέλουν να ξέρουν "πόσο κοστίζει καθετί". Οπότε αν σκοπεύετε να πάτε, φροντίστε να μην είστε τίποτα 'φτωχοί' που ρωτάνε τις τιμές των πραγμάτων. Το λέω έτσι εμφατικά γιατί έτσι μας φέρθηκαν.
翻译:我们作为一个由 12 个人、家人、朋友和孩子组成的团体参观了这个地方。服务提示没有目录!我们选择从他口头告诉我们的内容中获取什么。在我们付款后(高价,5 欧元一杯),在我们离开前不久,我再次询问服务人员关于菜单的信息,因为我们都想知道它怎么可能不存在!他告诉我:我不知道,我会打电话给扬尼斯先生。这位先生走过来走近我说:我的小姑娘怎么了?我回答说我不是你的小女孩,如果你想让她叫我什么的话,我是一位女士。他什么也没回答。他从第一秒起就很有侵略性。我问你怎么没有目录?他说:我们有目录,但这不是我们的工作方式。我说你不那样工作是什么意思?为什么服务的女士对名单给了我们否定的答案?女服务员,詹尼斯先生说,已经在这里待了两天。不知道。我坚持:你不那样工作是什么意思?负责人一头雾水,回答我:你想看什么?价格;但他的风格似乎让人想知道某件东西的价格是多么卑鄙。我说当然!这是响应式的,看看吧!他给了我一个清单!价格以点为单位波动。例如:甜点 4-5 欧元。我拿了名单,我们对整个事件感到沮丧,快速浏览了一下公司。穿上我们的外套(我们已经准备离开了)看到负责人从楼梯上下来我决定再次接近他说:我来问你一个简单的问题,你马上......我没有是时候完成了。他说:像很多不是拉吗?!!!首先,我说的是复数!从开始!但显然你觉得这个讨论没有好处。走吧,够了,他说够了,起身就走!我想从主管部门,例如税务局了解商店是否可以像詹尼斯先生所说的那样经营。如果我不是一个 35 岁的女人,而是一个 50 岁的男人,扬尼斯先生会那样跟我说话吗?他会看着我说:我的孩子怎么了?如果有仁慈,事情会简单得多。我和我的团队不会再访问这个特定的地方。可能我们也不会“做”它们,因为我们的口袋想知道“每样东西要花多少钱”。所以如果你打算去,请确保你不是一个询问价格的“穷人”。我之所以强调这一点,是因为这就是我们受到的对待。