点评:Μειναμε απο δυο βραδια,2 ζευγαρια.Το δωματιο μας ηταν το 404.Ηταν γεματο μυρμηγκια στο πατωμα,στα σκεπασματα,μαξιλαρια,χαλια,μπανιο.Οχι 10-15 αλλα παρα παρα πολλα.Ειχαμε φτασει απο αθηνα στις 00:30 μας υποδεχθηκε ενας νεαρος ευγενικος και μπηκαμε κατα τις 02:00 στα δωματια.(Των φιλων μας ειχε, αλλα 4-5 μυρμηγκια).Το επομενο πρωι ενημερωσα εναν κυριο στα πρωινα(ισως ειναι και ο ιδιοκτητης γιατι οταν καναμε check out ηταν με μια κυρια μαζι και πληρωθηκε).Η απαντηση του ηταν:τα διαολεμενα εχει κρυο εξω στο χωμα και μπαινουν μεσα να ζεσταθουν!(δεν εκανε χιουμορ αλλα ηταν η απαντηση του).Του απαντησα οτι εχουμε μεινει σε αλλα παγωμενα μερη και δεν ειναι λογικη αυτη.Μας ειπε και οντως εστειλε οταν πηγαμε βολτα ,γυναικες να καθαρισουν και να ψεκασουν.Την επομενη μερα ηταν οντως λιγοτερα,αλλα και παλι ειχε.Ποτε δεν ρωτησε αν κοιμηθηκαμε καλυτερα,δεν ζητησαν μια συγγνωμη ποτε και πληρωθηκαν κανονικα τα 95€ την βραδια.(Δεν ζητησαμε να πληρωσουμε λιγοτερα και ουτε μας ενδιαφερε αυτο).Ευγενικοι ηταν,αλλα με απαθεια και ενα μετριο πρωινο με χυμο συμπυκνωμενο αραιωμενο με νερο,κρυα κρουασαν,τηγανητα αυγα και,ψωμι κρυο ουτε καν να το ψησεις δεν μπορουσες.Τα δωματια μικρα και οχι πολυ καθαρα ασχετα απο τα μυρμηγκια.Σε καμμια περιπτωση δεν το προτεινω.
翻译:我们住了两晚,两对夫妇。我们的房间是 404。地板上、被子上、枕头上、地毯上、浴室里到处都是蚂蚁。不是 10-15 点,而是更多。我们是 00 点从雅典抵达的: 30 我们受到了一位好心的年轻人的欢迎,我们在 02:00 进入了房间。付了钱)。他的回答是:外面地面很冷,他们进来取暖!(他不是在开玩笑,但那是他的回答)。我回答他说我们在其他冰冻的地方住过,这不合逻辑。他还告诉我们,其实我们去散步的时候,他派了女人来清洁和喷洒。第二天确实少了,但它以前就在那里。他从不问我们是否睡得更好,他们从不道歉,我们每晚支付正常的 95 欧元。(我们没有要求少付,我们对此不感兴趣)。是的,但是冷漠和平庸的早餐,包括用水稀释的浓缩果汁、冷羊角面包、煎鸡蛋和冷面包,你甚至不能烤。房间很小,不管蚂蚁如何,都不是很干净。我建议。